Jelenetek a jövő hétfői epizódból. Hozzászólásban bárki lefordíthatja a videókat.

3. videó letöltése

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

 1. Nagyon tetszett a 16. rész. Választ kapunk a “Wilsonnak gyereke van” témára is és még milyen jó választ! (ezzel nem spoilerkedtem szerintem) Abszolút nem érezhető, hogy a sorozat vége felé járnánk. Mindenki hozza a formáját. Talán kicsit több benne az érzelem, de lehet, hogy ezt csak beleképzelem.

 2. Véleményem: ez a gyerekszál nemhogy átlátszó volt… Ez a szál elnyerte a 8 év legszarabb Wilson-szívatása címet. Borzasztó rossz volt. Ennél még az is érdekesebb és izgalmasabb lett volna, ha tényleg van egy fia. Olyan volt, mintha az írók/producerek összeültek volna, hogy “Úristen! Már csak 4-5 részünk van, mit írjunk bele, ami még nem volt?” És így utólag próbálnának beletömködni viccesnek ható (illetve szánt) dolgokat.
  Meg eleve? Hogy jött ez a téma most ide? Abból, hogy Wilson nem tud aludni egy szomszédgyerek vernyogása miatt, House zseni mindjárt meg is alkotta az egész szívatást: gyerekszínészestől, Beth-szestől, kamusztoristól kezdve mindent. Egy pillanat alatt. Wow. Egyszóval nagyon kidolgozatlan volt.
  Meg ez a színész felbérlés is… annyira elcsépelt mozzanat már. Anno, a 4. évadban még hatott, mikor a csapatot szívatta a “hullacsajjal”. De most… Ne már!
  Szóval ez egy nagyon-nagyon gyenge szál volt, fájóan nem üti meg a House színvonalát.
  Bár a Park-Chase szálat is kicsit túlzottnak éreztem, még mindig hihetőbb – de azért a rövid ismeretségük ellenére kb. hatszor kijelenteni, hogy “Park barát”, hát nem tudom… Valahogy könnyen jönnek-mennek a barátok mostanában. De Chase aranyos volt a nagyival.
  A hetibeteg most valahogy egész jóra sikeredett. Nem kiemelkedő, de érdekesek voltak a Taubbal folytatott diskurzusai.
  Összességében sajnos ez egy nagyon nem nyerő epizód volt nekem. Ha ilyen lesz a “beerősítünk a végére” dolog, akkor most elszomorodtam. Pedig nagyon keményen megkönnyeztem az utolsó forgatási napok hírét.

  1. Én teljesen a másik oldalt képviselem. Nekem teljesen az jött le ebből a Wilson-gyereket-szeretne-House-felbérel-egy-színészgyereket dologból, hogy Wilson és House kapcsolata épphogy annyira közeli, hogy így akarja ráébreszteni a legjobb barátját arra, hogy ő valóban milyen és ne vágyjon olyan dologra, amit nem is igazán akar. Szerintem ez a legkevésbé sem szívatás volt a részéről. Az hogy felbérelt egy színészt csak egy eszköz volt, hogy ráébressze a barátját. A Chase-Park szál is aranyos volt szerintem. Szerintem munkahelyi kapcsolatból (főleg ha ilyen kevesen vannak és napi 10-15 órát együtt töltenek) akkor hamar lesznek barátságok, de ez csak az én véleményem. Nekem abszolút tetszett ez a rész 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .