Előzetes a Doktor House 8. évadához, pontosabban a 8×01-hez:

Te nézni fogod?



Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Valahogy szinkronosan unalmas volt… Vagy lehet, hogy már nem hatott az újdonság erejével? Nem tudom. De amilyen jó volt a szinkron 1-6. évadban, ebben a részben még a 7. évadosnál is gyatrább volt. Alig lehetett érteni a beszédet az alapzaj miatt. Kulkát meg tanítsák már meg kiabálni… Ettől függetlenül jó volt, bár meg kell szokni az új hangokat. 🙂

  2. Én tudtam nevetni és megijedni a szinkronos epizódnál is (most néztem meg, utólag). Nem tudom, hogy az adásban is ilyen volt-e (felteszem, igen), de pl. valahogy túlságosan kijöttek a rossz “sz”-ek, meg alapból zúgott a háttérzaj (lehet, hogy mégis az én készülékemben van a hiba vagy a videókonvertálásnál jöttek be ezek).
    Viszont az vitathatatlan hiba, hogy Hugh eredeti szuszogására/nyögésére Kulka hatszor annyit rátett. Ráadásul mind a kettőt lehetett hallani egyszerre (mikor az ágyban fekszik). De ha nem lehetett volna hallani, akkor se nyög a színész hatszor annyit. Nem alakítani, hanem lemásolni kell a szerepet a szinkronnál, úgy tudom.
    Illetve egy “ne” kimaradt (kivágták, mert túl hosszú volt a mondat?) a “Bízik bennem?” “Van rá okom, hogy (ne) tegyem?” House-Adams párbeszédnél (24:26-tól).

    Én nem vettem észre, hogy az 1-6. évadban különösebben jobb lett volna a szinkron. Arra emlékszem, hogy az ismétlődő mellékszereplő hangoktól falramásztam annó. Az 1-3. évadig talán más volt a hangmérnök meg a rendező is, tehát azutántól lenne logikus valami változás (most mindegy, milyen irányba). De persze ez szubjektív, ha te úgy érzed, hogy a 6. évadig jó volt, akkor úgy érzed, kész. 🙂 Mármint, szerintem jó a House szinkronja, bármely évadról is legyen szó, csak az ilyen “bakik” kiábrándítanak és sokkal nagyobb nyomot hagynak bennem, mint a jó dolgok (pl. Olivia, Kal meg Peter hangját tök jól megtalálták). Bár Peter hangja fél évaddal előtte egy klinikai páciensé volt, tehát megint csak előjönnek a rossz benyomások…

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..