Aki még nem látta a 7×23-at, az ne nézze meg az első videót, mert némely fotónak (a videó elején) konkrét jelentése van. Bár az okokat nem mutatják meg, szóval… hát, döntsétek el, mennyire akartok többet megtudni a 8. évadról. Két videó:

House-os fotózás

“A Fox arcai” fotózás (Odette Annable)
Az összes fotót (Hugh Laurie, Omar Epps, Jesse Spencer, Odette Annable, Charlyne Yi) itt nézhetitek meg.

Get the Flash Player to see this content.

A végén azt írja le a táblára, hogy “excited”, vagyis “izgatott”.
Gif-ek a videóból

Eredeti (sajtós) oldal

Ha valakiben felmerülne a kérdés, azért szaggatottak a videók, mert sok-sok fotóból állnak össze, ez a fickó csinálta ezeket.

Konkrétan sokkot kaptam, mikor megláttam ezt a képet:

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. Azért elnézve ezeket a “képeket”, illetve hát az első videót… bennem megfordult egy olyasféle gondolat, hogy már nem is a [H]ouse-t látom. Olyan mintha önmaguk paródiáját készítenék el. Már kiforgatják a saját különcségüket (és maga a különcség nem is (volt) baj, mert ezzel lógnak/tak ki a többi sori közül), csak a sok ki-beforgolódásban lassan már orra esnek. Vagy pofára. Kicsit szkeptikus vagyok, lehet. 😐

    Hát igen, a sokk az engem is elért ezen kép láttán. Először azt hittem, csak valami fanart akart lenni, de rájöttem, hogy tévedek. :nyelv:

  2. Egymás után ötször néztem végig ezt a kisfilmet. Meg kell mondanom, hogy én már semmin sem lepődöm meg. Hugh mint rab, és civil, az oké. De ez, hogy először Moammer Kadhafi ezredes, aztán meg menyasszony… Robert hozta a formáját: semmi poén, csak a komolyság, Eric szintén, Jesseben több volt az élet. Odette viszont gyönyörű.:)Hughról még annyit, hogy én már főleg a 7×15 óta nem lepődöm meg, hogy ennyi mindennek beöltözik.( Csak halkan jegyzem meg, hogy a Get Happy óta még mindig van bennem némi ambivalens érzés.) Mindenesetre várós ez a 8. évad.:)”Vége a diáklánykorszaknak,a házastársi látogatás a menő.” És még:” Ne hajoljon le a szappanért!” 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .