Megérkezett a tökéletes karácsonyi ajándék: December 17-én jelent meg a Doktor House 8. évada Dolby Digital 2.0-ás magyar és 5.1-es angol hanggal, valamint magyar felirattal.

A kiadvány és az extrák leírása:

A két Golden Globe®-díjat besöprő Hugh Laurie utoljára diagnosztizál Dr. Gregory House, a televíziózás legkedveltebb mizantrópjának szerepében, a nagysikerű sorozat nyolcadik, egyben befejező évadában. A szabadulása után a Princeton-Plainsboro Oktatókórházba visszatérő House-t alaposan meglepik a kórház szervezeti felépítésében és a személyzetben végbement változások. A mára televíziós kultusszá avanzsáló briliáns sorozat utolsó, 22 elképesztő epizódjában House és megújult csapata a valaha volt legelképesztőbb orvosi esetekkel, valamint a szív- és az ész kihívásaival néz farkasszemet.

Extrák

  • Doktor House Hattyú-dala: Visszatekintés az úttörőnek számító kultikus sorozatra.
  • Az orvos utasítása: Betekintés a kulisszák mögé. Less be a Doktor House egyik rendhagyó epizódjának forgatására Hugh Laurie-val.
  • Mindenki meghal: Postmortem A Doktor House szereplői és alkotói az évadzáró epizódról elmélkednek.

Doktor House, 8. évad, DVD

Rendeld meg itt:


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .