Az utolsó évados DVD borítóját már láttátok, íme a sajtótájékoztató:

Mondjanak búcsút a morcos dokinak
Augusztus 21-től Blu-ray™-en és DVD-n exkluzív tartalommal a Universal Studios Home Entertainmenttől

Áttekintés: A kétszeres Golden Globe-díjas Hugh Laurie utoljára tér vissza a mizantróp doki, Dr. Gregory House szerepében a sikeres sorozat nyolcadik és egyben utolsó évadában. Az E!Online a “legintelligensebb és legbátrabb tévésorozat”-nak nevezte; a Doktor House – a Nyolcadik Évad augusztus 21-től kapható Blu-ray™-en és DVD-n.

Miután House visszatér a régi barátokhoz a Princeton-Plainsboro Oktatókórházba a börtönbüntetése után, némi személycserével kell foglalkoznia a vezetőséget és a teamjét illetően. House és csapata a legrejtélyesebb orvosi eseteket vállalja el, amelyek az elmét és a szívet is próbára teszik. A DVD-n olyan vendégszereplőkkel találkozhatnak, mint Jeffrey Wright (Forráskód), Billy Connolly (Az utolsó szamuráj), Melanie Lynskey (Két pasi – meg egy kicsi), David Anders (Egyszer volt, hol nem volt), Jake Weber (Médium), Wentworth Miller (A szökés) és Jamie Bamber (“Csillagközi romboló”).

Élvezze a drámasorozat végjátékát megszakítatlanul ezzel az ötlemezes kiadással, rajta az utolsó 22 epizód, majdnem kétórányi extrával, beleértve a még soha nem látott “Az orvos rendez” c. dokumentumfilmet és megannyi mást!

Extrák

(Blu-ray™ és DVD)

  • Doktor House – A hattyúdal: Visszatekintő a szereplőkkel és a stábbal, mely az utolsó epizód előtt került adásba. (Nézd meg most!)
  • Az orvos rendez: a kulisszák mögött Hugh Laurie-val: Hugh Laurie a House forgatására invitálja önöket egy exkluzív és személyes élményre az egyik nagyon fontos epizód rendezése közben. A sorozat rajongói a forgatás kellős közepén találják magukat, ahol megismerhetik a szereplők és a stáb útjába kerülő kihívásokat és azt a szintű kreativitást, amellyel a díjnyertes csapat nap mint nap dolgozik.
  • Mindenki meghal: Post mortem: A szereplők és a stáb a finálé jelentőségéről beszélnek és a sorozat végével kapcsolatos érzéseikről

[PR Newswire]


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .