7×23 – forgatási képek

Április 11-én külső helyszínen forgatott a “House”. Így nem meglepő, hogy egy arra járó rajongó konkrét információkat tudott meg az adott jelenetről, sőt, fotókat is készített SPOILER:

Az első két fotón Lisa Edelsteinnel, Hugh Laurie-val és Robert Sean Leonarddal készítenek elő egy felvételt “Cuddy háza” előtt. Ebben a jelenetben a három főszereplő vitatkozik egymással, Cuddy sír.

A harmadik képen egy princetoni rendőrautó érkezik Cuddy házához. Azt pletykálják, hogy autóbalesetről lesz szó és, hogy a kocsi belehajt Cuddy házába. Valóban forgattak egy autós jelenetet egy zárt stúdióban, szóval lehet, hogy az volt a baleset.

A negyedik fotó House kocsijának hátulját ábrázolja. Volt pár ilyen kocsi a helyszínen, az egyiknek hiányzott a szélvédője. Felteszem a belső felvételek miatt távolították el. Forgattak egy jelenetet, amelyben House és Wilson fel-alá furikázik az utcában és vitatkoznak.

[Hypable]

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .