7×23 – forgatási képek #2

Újabb fotók kerültek elő a 7. évadzáró kültéri forgatásáról, és némi infók is járulnak hozzájuk.

A legújabb “House”-forgatási képeken éjszakai jelenetet forgatnak Cuddy házánál az utolsó epizódhoz.

Újabb fotókat és infókat kaptunk a “House” forgatásáról az évadfináléból!

Ezeket a jeleneteket máshol forgatták, Cuddy háza mögött. A forrásom nem tudta megmondani pontosan, mi volt a jelenet (és mivel a “House”-ról van szó, bármi megeshet). De elég erőteljesnek tűnt az egész.

A forrásom szerint a jelenetekben House és Wilson vitatkoztak az autóban – ezt korábban forgatták. Aztán House kiszáll a kocsiból és egyedül bemegy Cuddy házába. A forgatás ezután bent folytatódott, szóval a forrásom nem sokat látott ebből.

Aztán House és Wilson az elülső kertben voltak, este. Tovább vitatkoznak, aztán meg úgy csinálnak, mintha valami felrobban volna. “visszahőkölnek és eltakarták a szemüket.”
Az első képen a rendőr- és tűzoltó autók láthatók. Úgy tudom, Cuddy egy tűzoltóval vagy rendőrtiszttel beszélgetett, aki nem látható a fotón.

A következő képen a mentő- és rendőrautókat veszik fel egy ismeretlen ház előtt. Wilson a mentőautóban van! Úgy tűnt, nem sérült meg nagyon, de a kezét be kellett kötni.

A harmadikon egy princetoni rendőrautó áll a szomszéd háza előtt. Az új promóképekkel a finálé egyre érdekesebben hangzik!

[Hypable]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..