7×19 “Last Temptation” – jelenetek

Három jelenet a jövő heti epizódból:

További információ az epizódról

Majd ide írjátok a véleményeteket az epizóddal kapcsolatban!


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

8 hozzászólás

 1. Szerintem jó volt xDDDD

  Viszont… úristen, de bénán csinálták meg, mikor a kutya felkapta a csirkét… 😀

 2. Áhhh minden tisztelettel, de nagyon kezdik elcseszni ezt a sorozatot. Pedig annyira imádom és ez a rész is annyira rohadt jó volt!!! :vicodin:
  És tudom hogy a sorozat nem MMM-ről szól de akkor miért kellett megmutatni? Miéééért? :nevetos: :nevetos: :nevetos:
  Hiányozni fog még valakinek?
  Am jah totál lejött h műcsirkére ugrik a goldi! :mrgreen:

 3. Biztos velem van baj, de nekem meg pont, hogy egyre jobban tetszik, amit látok. Még az évad eleji gyengélkedést figyelembe véve is be fog kerülni ez az évad a 2. helyre a listámon. (Feltéve, hogy a hátra lévő négy rész is minimum ilyen színvonalon marad.)
  Masters nekem is hiányozni fog, szerettem ezt az elcseszett lelket, de érthető a távozása. 13-as alapember a sorozatban és az ő karakteréből sokkal több mindent lehet kihozni. És mivel a gyártási költségek így is az eget verdesik, még egy állandó ember már nem fér bele. Plusz olvastam, hogy Katie Jacobsszal készülnek együtt dolgozni valamin.

 4. Én is szerettem Masterst, kicsit fáj a szívem utána, talán már őt szerettem a csapatból a legjobban. Chase egy robot lett (ami végül is érthető…), Foreman már eleve az volt, Taub még néha aranyos, de túl komolyan veszi magát és néha egy idióta,Tizenhárom meg szintén kezd érzelemmentessé válni (ő is érthető okokból). Végülis elcseszett emberek gyülekezete már a team. 😐 Úgy tűnik, nem fért bele egy más típusú ember a történetbe, pedig szerintem üdítő volt Masters! :leborulos:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .