7×18 "The Dig" – promó

A következő epizód (Amerikában) április 11-én lesz. Addig még biztos kapunk pár előzetest, de most itt van az, amit az előző rész után adtak le (aki igazán meg akar lepődni azon, hogy hogyan történik majd az, amit már régóta tudunk, hogy történni fog, az ne nézze meg):


Három hét múlva, az új részben:
*tülk*
Egy évig nem láttuk őt.
House: Szóval, mit tettél [hogy börtönbe kerültél]?
Tizenhárom: Arra rájöttél, hogy börtönben vagyok, de arra nem, hogy miért?
De, amit tett…
Tizenhárom: Szépen megkérlek, hogy ne foglalkozz ezzel!
House: Tudnom kell!
…azt nem felejti el soha.

És…
*Taub és Foreman benyitnak*
pasas: Maguk betörtek a lakásomba?
Taub: Lassan benyomultunk a lakásába.

Ennek a páciensnek más is van az otthonában a szemeten kívül.
Masters: Chase!
*Chase odalép mellé, felhajtja a nejlont*

Feliratos előzetesek :: AVI :: screencaps

További infó az epizódról

Bevallom őszintén, nem gondoltam, hogy Tizenhárom így fog visszajönni. Pontosabban, hogy ott volt, ahol. Nem, mintha olyan sokat gondolkoztam volna a témán. De sokan írták, hogy nekik nem hiányzott a karaktere. Szerintem ez a promó meggyőzi őket az ellenkezőjéről. Lehet, hogy csak belemagyarázom, de olyan, mintha Olivia érettebben jönne vissza. Mind emberileg, mind színészileg. Na jó, ez tuti csak belemagyarázás. De nyilván jót tesz az önbizalmának, hogy az egyik legkeresettebb színésznő lett belőle az utóbbi időben. Most is filmet forgat Kanadában, szóval nem tudom, hogy játszik még a sorozatban…

Nektek mi a véleményetek Oliviáról és a karakteréről? Hiányzott már? Láttátok a filmjeit?


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

10 hozzászólás

 1. Annyira tudtam, hogy lesittelték! A másik alternatívám az elvonó volt, hogy ne sitteljék le. 😀 Bár, hogy mi okból ült, sztem az lesz itt az igazi meglepi.

 2. “…olyan, mintha Olivia érettebben jönne vissza. Mind emberileg, mind színészileg. ”

  Teljes mértékben egyetértek! Oliviát nagyon szeretem és a karakterét is de azt hiszem nagyon fogom azt a részt szeretni!!
  Ezek szerint a 19-20-21 és a többi maradék részben is benne van? Vagy nem?

 3. Amúgy volt egy fanfic, amiben 13 ült. Érdekes, mi? Tök poén. Amúgy kíváncsi vagyok Martha reakciójára, mikor meglátja 13-mat.

 4. Nekem nem kifejezetten hiányzott 13, viszont nyitott vagyok arra, mit kezdenek vele még ebben az évadban. A promó biztató, mint mindig 😉
  Én abszolút nem gondoltam volna, hogy lesittelték… de minden bizonnyal azt fogják körbejárni, hogy miért, ahogy mondtad, Bogi.

 5. Ááá, ez érdekes lesz! 😀 nem hittem volna, hogy ezt mondom, de hiányzott a prímszám! 😀 Csak a kiscsajt tüntetnék már el onnan, mert kiráz tőle a hideg! :mrgreen:

 6. Én szeretem Marthat is, de 13-mat jobban bírom, talán azért mert House és 13-ban egész sok a közös: egy éjszakás kalandok, drog és pia…

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .