7×18 “The Dig” – jelenetek

Három jelenet a jövő heti (amerikai, 150.) epizódból:

Alternatív linkek: Első videó :: Második videó


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

8 hozzászólás

  1. Első videó fordítása
   – Szóval mit művelt?
   – Rájött, hogy lecsuktak, de arra nem, hogy miért?
   – Elfoglalt voltam.
   – Túl sok gyógyszert írtam fel.
   – Nem ennyire elfoglalt.
   – Tudom, hogy “lealkudta” arra, de engem az érdekel, hogy valójában mit csinált.

  1. @Rrr: Na, nyugodjanak le a kedélyek! Ehelyett a kedves megjegyzés helyett inkább lefordíthattad volna a videókat, hogy megmutasd, te milyen penge vagy angolból. (Azért nem én fordítom le, mert nem szoktam megnézni az ilyen jeleneteket.)
   Egyébként te meg írni nem tudsz! A hozzászólásodból hiányzik egy vessző, meg egy kérdőjel, ráadásul kisbetűvel kezdted a mondatot. Ne sértődj meg! :mosoly:

  1. Az “Edit” gombbal tudod szerkeszteni a hozzászólásodat. És ott a “Save”-vel tudod leokézni. Szólj, ha nem látsz ilyeneket, de elvileg mindig ott kell lennie a beküldött hozzászólásodnál.

 1. Véleményem az epizódról: Nagyon tetszett! Egyértelműen hiányzott nekem Olivia, és nagyon jó dolgokat írtak neki erre az epizódra. Kábé a közepénél vettem észre, hogy Cuddy nem is szerepel, (azt pedig most, hogy Wilson sem volt benne). De nem is hiányzott egyikőjük sem. Masters ki(be)szólásai is jók voltak!
  Azt a bizonyos utolsó három (magyarul egy) szót nem arra tippeltem, ami végül lett. Én ezt a mondatot (“I kill you”) az erdőben történő beszélgetés végén vártam. Mikor mondta 13, hogy neki nem lesz ott senki, aki megtegye.
  A hetibeteg is pont elég volt mennyiségileg, és a Taub-szál is tetszett.
  Alig várom a következő epizódot! Remélem az is ilyen frappáns lesz.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .