7×16 "Out of the Chute" – promó

Előzetes a jövő heti (mennyit adnak már le egyhuzamban, kihagyás nélkül?!) epizódhoz:

♫ Egy elhagyatott, üres szobában fekszem meztelen ♫

JÖVŐ HÉTFŐN

♫ Megbabonáztál ♫
House: Ne aggódj! Jól vagyok.
♫ Megbabonáztál ♫
Masters: Szerintem sérült az [ön] ítélőképessége.
♫ Megbabonáztál ♫
Cuddy: Nem oldhatom meg [helyette] a problémáját.
♫ Megbabonáztál ♫
Cuddy: Én vagyok neki a probléma.
♫ Megbabonáztál ♫

További infó az epizódról

Feliratos előzetesek :: AVI :: screencaps

Csatlakozás a társalgáshoz

38 hozzászólás

 1. Szerintem ebből lassan egy Huddy-szakítás lesz… legalábbis nekem nagyon úgy tűnik, de csak nem!
  Huddy <3 <3 <3

 2. @icaiify: már sajnos megtörtént a szakítás. Amit ebben a promóban láttál, mondhatni ennek az eredménye.

 3. Leugrik, nem ugrik????? Halucinál, nem halucinál????,
  Hát, ha a mostani részt úgy vártam, majd megőrültem, akkor most meg is fogok, az tuti!!!! 😀

 4. az szép…kicsit le vagyok maradva 😀 😐
  ez nagyon szar hogy szakítottak :S
  csak megoldják vhogy hogy kibékülnek,mer akk minek hozták volna össze őket? de lehet csak én gondolom igy.min1 kösz az infot 🙂

 5. ez az öngyilok nagyoooon nem tetszik…
  House és a öngyilkosság!!!!
  Ugyan már ő inkább jól bepiálna, kifizetne néhány prostit és mámorban töltené az estéket a vicodinja társaságában……
  Hajrá!!!!

 6. @icaiify: Ezek után kétlem, hogy újra összejönnek.
  Szerintem most pár részen keresztül azzal fognak foglalkozni részben, hogy House és Cuddy hogyan tudnak majd együtt dolgozni, miután szakítottak.

 7. @Bridge: ezzel a várakozás-csalódás dologgal kapcsolatba igazad van. Vártam ezt a mai(tegnapi) részt is, aztán minek… :S
  Az Emmy-vel kapcsolatban meg még jobban igazad van (igen) (igen) (igen) (igen) (igen) (igen)

 8. @lorka: Én tegnap írni akartam. Túl sok volt a reklám és a felhajtás. Ilyenkor azt szoktam érezni, hogy valamit el akarnak fedni. Na mindegy! A sorozat címe: House, nem Cuddy és nem Huddy.

 9. Az én kedvenc sorozatomat (weeds) egyszer már másfél évadra jól elcseszték az írók. Nem is néztem a mexikói szálat csak ledaráltam kínok között. Aztán jött a 6. évad és mindent feledtetett. Remélem az írók itt is magukra találnak mert ha nem akkor nekem kasza lesz. A vissza a vicodine-hoz szál erős. mire volt jó akkor a 6. 7. évad? Remélem a nagy lelkizést, önmarcangolást hamar lerendezik majd elfelejtik mert én szeretnék még sokat nevetni a morcos elhagyott dokinkon. Ha újra összehozzák őket akkor annak szerintem esküvő lesz vége mert ez a se veled se nélküled szál így is épp eléggé erőltetett. Cuddy totál ellentmondásos lett, ha ezt hozza ki belőle egy kapcsolat akkor inkább maradjon szingli. És igen talán ezért ez a sok betét, szerelmi szál, vicodine szál, hogy Hugh színészi sokoldalúságát utoljára bemutassák és végre egy Emmy-re esélyes lenne.

 10. vháááá dühös vagyok baromi dühös DE…
  @Bridge-nek totál igaza van a sorozat címe House!!! 😎 Még ha ez az utóbbi időben nem is tűnt fel nekem! (szivecskezo) (szivecskezo) (szivecskezo)
  Most én is arra vagyok kíváncsi hogy mi lesz? Mert vagy tényleg szétmennek és vége az egésznek, ami 6 évad után szerintem is durva befejezés lenne… :@ Vagy ami szerintem meg nagyon rossz lenne átemnnek Grace klinikába és szakítanak-összejönnek-szakítank… (csak azt neeeee :S ) ez a promo meg hát no comment…

 11. David Shore azt mondta, hogy végleges szakítás, nem akarnak szórakozni a nézőkkel.
  De maga a Huddy szál akkor sem ért véget.

 12. Az eddig David Shore által közzétett nyilatkozatok alapján, ezt úgy fordítanám, hogy: “Még bármi megtörténhet.” 😛 😀 De, remélem most az egyszer azt is mondja, amit gondol. (vicodin)

 13. Hát de azért…
  Sok minden ballépést el lehet nézni, mert hát “House” és mégis csak egy kurva jó sorozat, de ha elkezdik a szakítunk, összejövünk, szakítunk témát, akkor költsék inkább a 8. évadra szánt pénzt Charlie Sheen elvonójára (vagy vegyenek neki füvet, annyi pénzből elég sok kijön).

  Amúgy meg… úgyis régen láttuk már kicsit szenvedni House-t.

 14. Amúgy szerintem összejönnek újra majd valamikor, mert még egy csomó olyan kép van (spoileres képek, amit még a 7. évad előtt kaptunk, pl. tengerparti képek stb.), ami még nem volt egy részben sem… :-# 😎

 15. Lehet, Cuddy anyukája megy férjhez 😀 Volt valami nős pasija, lehet, megözvegyült és most elveszi. Nah, akkor aztán néznék 😎

 16. @Dr. Cuddy: “Hugh színészi sokoldalúságát utoljára bemutassák és végre egy Emmy-re esélyes lenne.”

  Eddig sem azon múlt az Emmy, hogy bemutatták-e Hugh színészi sokoldalúságát.

  @Dóri: De, ez abszolút idetartozik. A szám előadója: Bob Geldof, címe: Dazzled by You. (A videó youtube-oldalán találtam meg egy hozzászólásban – ezt a módszert ajánlom legközelebbre.)

  OFF
  @geri005: Charlie “Winning” Sheennek a fű még reggeli előételnek se lenne elég. Szerintem ő a kokóra utazik. Ja, nem is. Ő “Charlie Sheen”-t szed. 😀
  ON

  @lono: Nem valószínű, hogy azokat a felvételeket (ha voltak egyáltalán) fel fogják használni. De örülnék, ha dvd-extraként vagy valahogy bemutatnák azokat a részeket.

 17. A Global promóban a következő jelenetek vannak:

  House is drunk in a pool with girls and Cuddy talks with House about how hes reacting House tells her that she broke his heart

 18. Én nem voltam annyira elragadtatva ettől a résztől.. 🙄
  House-os volt szó se róla, de nekem kicsit sok volt.
  A pia, nők érthető, de azt a lelövi íjjal a nőt nem igazán értettem, elég ‘nőalázós’ volt ez a rész szerintem. Persze a nők mosolyogva asszisztáltak a dolgokhoz, de akkor is.
  Egyet értek @ Dr.Cuddyval amit írt a Vicodine-al kapcsolatban, az egész józanságot lehet a kukába dobni? Gyógyszer nélkül is elég tapló volt.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .