7×15 – Lisa értékelése

Aki még nem látta a 7×15-öt, az ne olvasson tovább!

SPOILER ~ SPOILER ~ SPOILER ~ SPOILER ~ SPOILER ~ SPOILER ~ SPOILER ~ SPOILER

Lisa Edelstein Cuddyról és a szakításról

Nyilvánvalóan kemény út áll Lisa Cuddy és tsai. előtt a Princeton-Plainsboróban most, hogy House visszaesett a függőségbe a nagy Huddy-szakítás után. De mennyire fognak elfajulni a dolgok? (Hiszen már láthattuk House-t egy erkély korlátján a jövő heti epizód promójában!) Nos, Lisa Edelstein elmondta, hogy a helyzet súlyosbodni fog, mielőtt végül minden jobb lesz.

“Cuddy hatalmas kockázatot vállalt ebben az évadban és nem vált be. De meg kellett próbálnia” – mondta Edelstein. “De most vállalnia kell a következményeket.”

A következő epizódban House ezeket a következményeket pirula-diétával, prostituáltakkal és egyéb kockázatos viselkedéssel kezeli. (Meg tudom erősíteni, hogy ez olyannyira vicces, amilyennek hangzik. És miközben a mindig kiegyensúlyozott Cuddy nem veszti el a kontrollt, a reakciója meglepő lehet számunkra, árulta el Edelstein.
“Bár Cuddyról azt gondolnánk, hogy érett gondolkodású, az, ahogy House-t és a viselkedését kezeli, nagyon szélsőségesek. Extrém döntéseket kell meghoznia rövid idő alatt” – mondja. A team is meg fogja érezni a szilánkokat, mert a kontrollálatlan House veszélybe sodorja a gyógyítást. Összefoglalva: Rögös út áll elöttük. (Boldogan várhatjuk azt a vonatbalesetet…)

[EW]

Csatlakozás a társalgáshoz

8 hozzászólás

  1. @Ildooka: átvitt értelemben értette Ági. A totális katasztrófát jelzi.
    Vagy az EW riportere így akart velünk egy spoilert közölni. 🙂

  2. @Ildooka: Igen, ahogy Bridge mondja. Az egész egy nagy metafora. Magyarul is szoktuk mondani, hogy “kisiklik az élete” (mint egy vonat). Ennek az angol megfelelője lefordítva kábé annyit tesz, hogy “leesik a vonatról”. És ennek a metaforának a továbbvitele a “vonatbaleset”. 🙂

  3. Hát én alig várom a folytatást!
    Őszintén szólva, nem tesz rosszat a sorozatnak ez a szakítás, hiszen a 7. évad eleje mondjuk ki, kissé lapossá vált. De majd a jó öreg Vicodin segít ezen is, és úgy gondolom ez a sorozat továbbra is a világ egyik legjobbja marad!!!

  4. Én tökre kiakadtam azon, hogy szétmentek. House életében először őszintén szeretett valakit, engem kiakasztott, hogy Cuddy szakított vele. Amit azért sem értettem, mert ő mondta az első részben, hogy nem akarja megváltoztatni, és akkor mégis a szerzők szétírták őket, és Cuddy mondta ki a viszlátot… Szerintetek van még rá esély, hogy megint összehozzák őket?

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .