7×15 és 7×19 – spoiler?

Nem százszázalék, hogy igazak az alábbi infók. Valaki az egyik fórumra posztolta az alábbiakat:

A 7×15-ről: Csak Lisa Edelstein és Hugh Laurie fognak énekelni az epizódban, egyetlen felvonásban*. Robert Sean Leonard jelenetei (egyedül lesz a lakásán) és House teamje (zombik), és Cuddy nővére mind hallucinációk /én inkább álomra gondolok, nem olyan őrült hallucinációra/.

Egyéb hírek szerint a 19. megint Cuddy-centrikus epizód lesz. a címe “Last Temptation” (“Utolsó kísértés”) és a House-Cuddy-házasság előtti estét fogja bemutatni. Jól hallottátok!!!

Emellett az alapján, amit pletykáltak arról, hogy milyen szintű lesz a House-Cuddy kapcsolat (néhány csak House-Cuddy-s epizód, utazgatás és semmi kórház), a jelenlegi, tényleges szint visszalépést jelent.

Szóval az utazgatós szál, amelyet eltöröltek az évad közepén, az Huddy-s lett volna?!

[I Watch For Cuddy]

* felvonás = két reklám közötti rész az epizódban

(Köszi a linket Orsinak!)

Csatlakozás a társalgáshoz

10 hozzászólás

 1. Tényleg összeházasodnak? Én ezt valahogy nem hiszem. Az túl… szép lenne. Nem hinném, hogy House ennyire elkötelezné magát.

 2. Lehet, az egész 7. évad egy hallucináció lesz 😀

  Lesz még itt nagy veszekedés, kibékülés meg egy házasság, amit Cuddy hallucinál, mert véletlen bevett egy kis vicodint vagy túl sok füvet szívott, amit Nancy szállított neki. valahogy így tudom elképzelni a házasság sztorit 😛

 3. Ki az a Nancy? Szerintem azért nem csinálnának olyat, hogy egy egész évadot hallucinál, mert akkor a 6×22-t is hallucinálta volna. Mondjuk sztem Cuddy nem fog vicodint enni, de az, hogy álmodja, elképzelhető.

 4. dorcsy, ne vedd ám komolyan, amit írtam. 😀 Majd úgyis kiderül, milyen sztorik lesznek még. Egyébként lesz 8. évad? Valakinek infója erről?
  Nancy a Weeds című szupi sorozat főszereplője =D

 5. Hallod. itt már mindenki beszedett némi vicodint (6×17, Foreman és Taub). Szóval ebben a sorozatban bármi megtörténhet. Ja és igen, lesz 8. évad, úgy tudom már több mindenkinek is meg van a szerződése jövő évre, de Hughnak biztosan.

 6. Cuddy még nem vicodinozott, ezért lehet, a 8. évadban Ő lesz függő, House meg próbálja leszedni a szerről 😀

 7. az poén lenne! De ez gyakorlatilag lehetetlen. Bár nem rossz elképzelés. Vicces lenne ahogy a vezetőségi üléseken kapdosná befele a gyógyszert. De úgy komolyra fordítva ez tényleg lehetetlen, mert ő nem olyan karakter – egy erőskezű nő, aki ráadásul majdnem vega. Am tom, hogy csak vicc volt.
  Jó éjt!:)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .