7×15 "Bombshells" – kanadai promó

A kanadaiak szokás szerint többet – vagy csak simán más jeleneteket – lőnek le az előzetesükben. Új jelenetrészleteket láthatunk. Egyet pl. a teaserből, a többi pedig nagyjából a Fox-os promó jeleneteiből van.

House: ♫ Felejtsd el a problémáidat, gyerünk, légy boldog! ♫
HOUSE – ÍGY MÉG NEM LÁTHATTÁK
Cuddy: House! Vér van a vizeletemben.
House: ♫ Jobb, ha elűzöd a gondjaidat! ♫

Wilson: Van egy kinövés a veséden.
Cuddy: *gondterhelt sóhaj*

House: Utálom a halál szagát!
Wilson: Cuddy haldoklik, House pedig azt akarja, hogy minden róla [House-ról] szóljon.

House: ♫ Kiáltsd, hallelúja! Gyerünk, légy boldog! ♫
Cuddy: Vicodint vettél be.
House: ♫ Készülj fel az ítélet napjára! ♫

Új “House”-epizód: hétfőn, este 8-tól a Global-on.

Csatlakozás a társalgáshoz

42 hozzászólás

 1. @geri005: igen, feltünt. Akartam már én is írni. A múltkor meg Wilson irodájába a kanapén lévő párnán is volt “snake on a cane”

 2. A promók és a különböző kommentekből kezdem azt érezni, hogy ez egy szakítós rész lesz. Én erre készítem magam. Amikor meg fogom nézni nem leszek szomorú vagy csalódott.
  Vagyis csalódott vagyok, az írók miatt. Azt gondoltam, hogy jól fogják megírni, és nem a sablonokat alkalmazzák. Mit tettek? Teletűzdelték sablonokkal. House-ból egy bólogató kutyust csináltak, Cuddy meg egy állandóan aggódó és merev nő lett. Hová tűnt a kémia? Az meg a hab a tortán, hogy a “nem akarlak megváltoztatni” duma után rögtön meg akarta változtatni. Pedig volt benne lehetőség, de elcseszték! 🙁

 3. Előzetesek alapján azt gondoltam, hogy ez lesz majd az egyik kedvencem, de sajna nem… nem rajtam múlt, az írók cseszték el. Elhiszem, hogy szakítós rész is kell, de nekem ez így nem tetszett!
  Ezek után szerintetek hogyan tovább? Milyen csavart visznek még bele, mert az évadból még van egy pár rész?!
  Most pont ott tartok, mint egy hete, hogy mikor lesz már megint hétfő!!!!!!

 4. Ez House útja, szóval nem lesz boldog vég. Most tesztelik a nézőket. Hogy, hogyan viszonyulsz ezekhez a részekhez. Ha többen akarják Huddy-t vissza, tuti, hogy vissza fogják hozni.
  Hugh Laurie pedig végre Emmy-t fog kapni. 😀

 5. Én igazából azt hittem, hogy a szakítást az évadfináléra tartogatják, hogy addig, ha döcögve is, de elnyújtják a Huddyt. De így valami mást kell kitalálniuk!!!!! Arról volt szó, hogy ez az évad a Huddyról fog szólni. Így nagyon kíváncsi leszek, hogyan folytatódik a sorozat, ha szakítottak.
  És arra is kíváncsi vagyok, hogy, ha 2-3 résszel előrébb tartanak már a forgatással, akkor hogy tudnak reagálni a nézői nyomásra.

 6. Én ezt a részt tudván, hogyan lett vége, inkább az évad végén láttam volna.
  Engem most két kérdés foglalkoztat: Ezek után a 20. részben akkor miért tér vissza Cuddy anyja, és végül is, ha nem House-nak és Cuddynak, akkor kinek lesz esküvője az évad vége felé?

 7. @Orsi: jó kérdések. Valami ilyesmi kérdések merültek fel bennem is! Esetleg ez lesz a csattanó az évad végén, és ezzel be is fejeződhetne a sorozat szerintem!!! 😀

 8. Én ezek után inkább azt mondom, hiszem, ha látom. Az egyes spoilerinfók nagyon félrevezetőek tudnak lenni. Na meg a promók is. Vegyük csak például ezt a részt.

 9. Hali! Most ment el a maradék életkedvem is… :S
  Remélem, azért az évad végére vmi jó fog kisülni ebből… 🙁

 10. Lehet, jobb lenne, ha ez lenne az utolsó évad, mert a végén szappanopera lesz a sorozatból 🙁 Most akkor lesz egy szomorú, az öngyilkosság határait súroló House? Akár Cuddy-val, akár nélküle, de gyógyítson, és sok-sok klinikai esetet kérnék az évad végéig, ha már így alakult. De attól félek, a lelki válságokra helyezik majd a hangsúlyt 🙁 Mert House sajnos sérülékenyebb volt a kapcsolatban és sérülékenyebb a kapcsolaton kívül is. 13-as hiányzik nagyon.

 11. Az az eset áll fenn ezzel az epizóddal kapcsolatban, hogy túl sokat vártunk el tőle, túlpromózták stb. (= túlhype-olták) és emiatt nekem nem tetszett annyira ez a rész. Túl rövidek voltak az álomjelenetek (tudom, nem tarthat az egész epizód két óráig, de akkor is). És nem vitte előre mindegyik a történetet, ahogy Greg mondta.
  A musicales rész meg agyon volt autotune-olva, szóval majdnem kiszaladtam a szobából a hangzástól. És valahogy Hugh-nak nem állt jól ez a mozgáskultúra meg a playback. Viszont Lisa táncos része, meg az ének is tetszett.

  @Bridge, @lorka: Nem hiszem, hogy nagyon tudnának változtatni az elkövetkezendő részek forgatókönyvén. Ezen a héten forgatják a 20.-at, és a finálé scriptje is bőven készen van már. És, ami ezt illeti: “Most tesztelik a nézőket. Hogy, hogyan viszonyulsz ezekhez a részekhez. Ha többen akarják Huddy-t vissza, tuti, hogy vissza fogják hozni.” – az alapján is, amit az előző mondatban írtam, a nézői reakciók max. a következő évadban fejthetnének ki hatásokat. De egyébként David Shore elmondta, hogy nem szeretnek bármilyen rajongótábornak is örömet okozni azzal, hogy az ő kedvük szerint alakítják a sorozatot, mert úgy lehet, hogy a másik tábor abbahagyná a sorozat nézését. Mondjuk ezt lehet, hogy cáfolja a Huddy-szál, amelyet rossz nyelvek szerint a nézők (és mégrosszabb nyelvek szerint Lisa) nyomására alkottak meg, de szerintem ez már a sorozat elejétől benne volt a levegőben, szóval én hiszek Shore-nak.

 12. Már nem azért, de attól, hogy szakítottak, még fektethetnek nagy hangsúlyt az úgynevezett “Huddyra”. Sőt most még akár többet is.
  Én már vártam az első szakítást. Szerintem így kellett történnie. Az a jó, hogy innen nagyon sokfelé vihetik a történetet. A fontos, hogy megtalálják a lehető legizgalmasabb utat.
  Az álomjeleneteket én is kicsit rövidnek éreztem. De azért tetszettek. Különösebben sok vizet nem zavartak.
  De azért természetesen még szeretném megnézni felirattal is, meg rendesen, nem csak átfutni rajta. 🙂

 13. Én tegnap este akartam is írni, hogy a nagy várakozásnak csalódás lesz a vége. És lám, igazam lett. Mert mi jött ki Cuddy álmából: House megbízhatatlan, és a nehéz helyzetekben magára hagyja. House zombies álmát nem tudtam értelmezni. Amúgy Cuddy hipokratára volt megírva. “Nem akarlak megváltoztatni.” De pontosan ezt akarta.
  David Shore meg azt mondja, hogy tudtuk, hogy ez lesz a vége. Igen, és az írók is, mivel úgy elcseszték, ahogy csak lehet.

 14. Hát lehetett volna valamivel “ütősebb” is ez a szakítás.. Amúgy meg felesleges találgatni hogy mi lesz, mert úgyse az fog megtörténni 😀
  Az álomjelenetek nekem is tetszettek 😀

 15. Ez esetben nem nagyon értek egyet veled, Bridge. Cuddy “nem akarlak megváltoztatni” szövegét már csak azért sem lehet szó szerint elvárni, mivel egy kapcsolat arról szól, hogy hozzá formálódunk a másikhoz. És azt gondolom, hogy ennyit, mint nő elvárhatott a párjától. Annyira nagyon szerintem semmi extrát nem kért House-tól, ami teljesíthetetlen lett volna. Épp csak mindenki tudta, hogy ez a dolog nem tart örökké, sőt túl soká sem. És persze most, hogy már szakítottak, most már mindenkinek szar, meg senkinek nem is tetszett ez a szál, és különben is utáljuk Cuddy-t mert milyen szemét.
  Hát szerintem meg jó volt. És Cuddy reakciói is érthetőek. Már csak mint nő mondom ezt.

 16. Nekem akkor is az írókkal van bajom. Ezt a 15 részt lehetett volna másképp is csinálni. Hol van az a szenvedély, ami volt évekig? Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok (enyhén szólva) Cuddy rajongó.
  Az a House meg aki a 6. évadban volt, most visszakerült oda, ahol a 3., 4-ben volt. Ha így halad a sorsa, a vég nem lehet más csak az öngyilkosság.

 17. Akkor én vagyok itt az egyedüli, akinek teljesen bejött a rész? Vége a House-Cuddy-nak, nem mintha annyira zavart volna, de azért jó ez így. House újra pirulákon, ami nekem teljesen pozitívum. Az álomjelenetek meg zseniálisak voltak. Innen tényleg csak a felfele és a lefele van. Nincs középút. Én maradtam itt az egyedüli House fan aki imádja a Vicodin függő, paraszt, bunkó, nem szerelmes House-t? 😀

 18. Inzume, nem vagy egyedül, csak lassan már megszólalni sem merünk… 😀
  Nekem is csillagos ötös a rész, és a történések kanyarodása, irányváltása.
  Én is szerettem a House-Cuddy szálat (hagyjuk már ezt a Huddyt… -.-), hiszen a háromból két kedvenc szereplőm, de ez így pont jó volt. És igazad van a felfelé-lefelé dologgal. (igen)
  Álomrészek meg: iszonyat kidolgozottak, és minden újranézéskor rábukkanok valami újra. Ne adjátok fel két megnézés után. 😉

 19. Akkor megnyugodtam. Túl sok itt az ilyen Huddy, vagy mi a fene, típusú komment. Nem romantikus sorozat ez kérem szépen. 😀 Van egy olyan érzésem, hogy azért sokan csak a 6. évadtól csatlakoztak a sorozat nézőtáborához.

 20. Szerintem itt nem ez a baj. A legtöbben House-t, House miatt nézzük, és nem a ‘ship’ miatt. Én személy szerint Cuddy-val nem tudok mit kezdeni. És ez az írók hibája. Ha ugyanis tudták, hogy ilyen tájba fognak szakítani, akkor mi a büdös fenéért nem írták meg jobbra. Értem én, hogy a Huddy rajongók száját akarták betömni, de nem lehetett volna jobban megírva? Ne csak Cuddy rinyálásáról szóljon az egész.
  Ez az egész Vicodin dolog meg marhaság. Vicodin előtt is seggfej volt. Tudom, hogy ezzel kitöltjük a részeket évadzáróig. De ennyire telik? Öt éven keresztül láttuk, hogy Vicodonozik 100 valahány részből még nem hozták ki a maximumot? Mert most Wilson másképp fog reagálni?
  Én ezzel a résszel nem tudok mit kezdeni. Én az elejétől néztem.
  David Shore, ezért kapott Aaron Sorkin Oscart!

 21. Én sem szeretem ezt a rész, de a vége kib*szottul meglepett. És igen, és én Huddy rajongó vagyok, de nem csak ezért nézem. Nem emiatt kezdtem nézni. Jól kezdődött, de a vége sz*r volt.

 22. Nekem tetszett ez a rész, az álomjelenetek nagyon profin voltak megcsinálva. House-ról, Cuddy-ról meg annyit, hogy az írók szerintem nem hagyhatták ki ezt a szálat, és úgyis tudtuk, hogy szakítani fognak. A Vicodin meg azért nem olyan, hogy “nem jutott más az eszükbe”, mert House függő volt. És a függők legtöbbször visszaesnek… És ebből most sokfelé kiindulhatnak…

 23. Én értem, hogy visszaesnek, ez benne van. Én mégis azt mondom, hogy ezt másképp kellett volna megírni.
  Cuddy szakított, rendben. De ha szeretek valakit, és tudom, hogy ha elmegyek összeomlik és Vicodint vesz be, nem hagyom egyedül, hanem mondjuk szólok Wilsonnak, hogy jöjjön át. Vajon Cuddy nem ugyanazt tette, mint amiért szakított House-val?

 24. @Inzume: Ott a pont! Örülök, hogy végre újra hallatod a hangod! Nekem már kifejezetten hiányoztak a pirulák… Be kéne őket is írni a főcímbe 😛

  A rész szerintem is jól volt megcsinálva, bár azt még nem sikerült eldöntenem 100%-ra, hogy tetszik e, vagy zavar e az, hogy egy egy jelenetnél pontosan vágom, hogy honnan jön az ötlet, vagy mire hajaz.

  Az viszont kifejezetten tetszett, hogy Hugh zseniális színészi képességeit megcsillogtathatta. Véleményem szerint Lisa nem mindenhol tudott egyenértékű partnere lenni. Persze nem is kell minden stílusban helytállni, csak nekem most ez a meglátásom.

 25. Én sajnálom, hogy szakítottak, tényleg zseniális a rész és azért ütős a vége. Remélem azért kibékülnek, mert a megoldásra váró betegek diagnosztizálása mellett ez egy fűszere volt a sorozatnak. Elejétől nézem és már nagyon érett ez a kapcsolat, rég be kellett volna ennek teljesülnie, de ha már ilyen jól összejött, én hagynám még az évad végéig azt a dolgot. Olyan aranyosak, meg a civakodásaik is. Az álomjelenetek zseniálisak, nem is tudtam hogy Lisának és Hugh-nak ilyen jó hangja van. (love) 😀 😡

 26. Inzume: Én is Huddy fan vagyok de láttam az összes évad összes részét. És a Huddy csak a második indok amiért imádom a Houset. Az első House személyisége: kimondja amit gondol és ezt a való világban nem tesszük meg, és még sorolhatnám jó pár tulajdonságát. Ja és mikor elsőnek írtam ak azt akartam írni hogy nem szeretem ezt az epizódot hanem pont az ellenkezőjét. És utlóag átgondolva a vége nem volt rossz csak…szomorú?

 27. @Bastet: Jó látni, hogy te még jársz ide 😀 Kéne valami e-mail cím csere vagy valami. Hiányoznak a beszélgetések 😀

  Mindenki másnak meg mondom. Elhiszem én, hogy kellett ez a House-Cuddy szál, hiszen ez így is van. Hülyék lettek volna nem kijátszani. De most nehogy azt várjuk már, hogy 1 teljes évadon át, úgymond, őket nézzük. House legyen függő, hiszen az, Cuddy maradjon egy korház érdekeit szem előtt tartó, piszkálódós, becsapható, sértődékeny Cuddy. Ne valami szappanoperából kiszedett, mindenen megsértődős barátnő.

  Az, hogy House a Vicodin előtt is seggfej volt, csak annyiban igaz, hogy akkor volt az, amikor nagyon kijött a sodrából. Ez látszott az első évados Three Stories-ból. House-t igazán bunkóvá a Vicodin és a Stacey-vel való szakítása tette. Ez így van. Nem kell ebbe semmit sem belemagyarázni.

 28. Nekem spec semmi bajom House Vicodin-függésével. Már hiányoztak a gyógyszer kapkodásai. És szerintem House úgy is tudna bunkó lenni, ha Cuddyval lenne és Cuddy is tudna továbbra is egy keménykezű, erős nő lenni.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..