7×15 "Bombshells" – jelenetek (friss.)

Két Három Öt jelenet a jövő heti epizódból egy lejátszási listában:

Frissítés: Négy álomjelenet teljes hosszában egy másik lejátszási listában.

Kommentbe nyugodtan beírhatjátok a fordítást.

További infó az epizódról

Csatlakozás a társalgáshoz

22 hozzászólás

 1. Miért 29? Volt az a rész a Small Sacrifice, ahol beszél arról, hogy 29 évesen jelentkezett igazgatóhelyettesnek de azt hazudta, hogy több. Az egész álom szerintem szakítás felé viszi őket.

 2. Nem szabad bedőlni ezeknek a promóknak/sneak peekeknek. Adnak 1 percnyi kis agyhúzó videót, de nem tudhatod, hogy mi lesz a történet.
  Ott a Recession Proof… akkor is ott volt, hogy “You have made me a worse doctor”, aztán minden Huddy fan agonizált, hogy húú mi lesz most, aztán tessék…

  Meg szerintem Candice visszahozásának nem lenne sok értelme, ha már nincsenek együtt addigra…
  Persze, bármi más miatt jöhet, de pont az a vicces, mikor összerakják őket, hogy szétszedjék egymást.

 3. Szerintem szakítanak és House ezért akar visszatérni a vicodinra… :/ :/ Vagy, amikor mondja Cuddy, hogy ne térjen vissza a vicodinra, akkor kabátban van, House meg az ajtóban áll. Úgyhogy tuti, hogy szakítanak, csak Cuddy tudja, hogy House ezután kikészül…

  Lehet, hogy ezt is csak álmodja Cuddy, hogy visszatér a vicodinra. Bár nem hiszem, ugyanis a Global elég sok mindent meg szokott mutatni egy promóban.

 4. valaki írja már meg Gerinek amit kérdezett, könyörgöm!!!! :@ Kiváncsi lennék már nagyon a fordításra!!! 🙂
  Vagy tudod mit, Geri? Írd be úgy, hogy azt kihagyod!!! 😀
  ja, és már előre is köszi a fordítást (ezt is, meg a jövőhetit részét is. Remélem belehúztok majd, hogy minél hamarabb nézhessük azt a nagyon-nagyon várt epit)

 5. fuhh, néha ezért rossz a global promo. :@
  Am szerintem nem fognak szakítani (nem tehetik meg :S :S :S ) De House simán visszaállhat a vicodinra, valahogy sejtettem hogy viszontlátjuk még a kis fehér pirulákat… (vicodin) (vicodin)

 6. @lorka holnap beírom őket.
  Hát a jövő hetihez a felirat talán gyorsan meglesz. A teaser-nek már le van fordítva a forgatókönyv, a feliratba csak szépen átírogatjuk (gondolom nem ugyanaz lesz, de mégis ismerjük a történetet)… Meg ezen a Get Happy fordításon is elkezdtem gondolkozni, hogy hogyan legyen.

  De majd kiderül.

 7. Hát… én nem néztem meg a sneak peake-eket, csak a promókat, a Global-ost is… és már nem azért, de az a vicodinos jelenet, ahogy House ott ül a földön, a FÜRDŐSZOBÁJÁBAN, és forgatja a pirulát vagy a dobozt… nem tudom, titeket nem emlékeztet-e valamire, de nagyon… mert engem igen.
  Szóval én simán el tudom képzelni, hogy az is csak egy álom lesz Cuddynak, pl egy rémálom, hogy House visszaszokik a vicodinra. És mi mást álmodna meg, ha nem valami olyan szitut, ami már megtörtént.
  Na mindegy. Ez csak az én meglátásom. 😛

 8. Lehet Cuddy kap vicodint és House elcsórja… 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
  Na jóóóó leálltam, csak kibírom keddig, két kézen fejen állva… =D =D

 9. Kitartás!!!!! Már csak hármat kell aludni 😀 😀 😀 , mondjuk én négyet fogok 🙁 de lehet, hogy csak három és felet 🙂

 10. Egy amerikai jogtudományi iskolába (Law School) való bekerülés előfeltétele az undergraduate tanulmányok befejezése, a Bachelor’s fokozat megszerzése. Ez minimum négy év tanulást jelent (a középiskola után) egy akkreditált college-ban vagy egyetemen. Ez azt jelenti, hogy a minimum négy éves főiskolai vagy egyetemi tanulmányaik befejeztével a magyar hallgatók is jelentkezhetnek egy Law School-ba.

  A jelentkezés egyik feltétele (mindegyik, az American Bar Association által akkreditált kb. 180 iskolába) a Law School Admission Test (LSAT) letétele. Az LSAT egy 101 kérdésből álló, feszes tempójú feleletválasztós test. A pontozás skálája: 120-180. A 150 pontos középértékhez 56 kérdésre kell helyesen válaszolni. A vizsgaeredmény része egy százalékarány is, vagyis hogy a vizsgázó a megelőző öt év összes vizsgázójának eredményét tekintve hol helyezkedik el a rangsorban. A vizsgához jogi szaktudás nem szükséges, a vizsga azt méri, hogy a jelölt mennyire érti, amit olvas és mennyire tud logikusan gondolkodni.

  Tehát nincs igazán magyar szó rá mert mi is ezt használjuk. Viszont a jelenetben nem kell szó szerint ragaszkodnod hozzá mert a poén úgy is arra megy ki, hogy a gyerek belöki, hogy mellesleg az egyetemi felvételije is kiváló lett vagy éppen ledoktorált. 😀 Szóval írhatsz bármit, csak mondj vele nagyot és szürreálisat 😉

  Bocs, hogy kicsit hosszú voltam :S

 11. Szitkomos sneak peek
  – Nem tudom miért van itt, de nem én voltam.
  – Mi a gond uram?
  – Elcsent ezt-azt a szupermarketból.
  – Maguk között van az apja?
  – Nem, de mióta az anyja meghalt, ő a kedvenc szövegíróm. Ne aggódjon, többet nem fordul elő. Mert legközelebb nem fogják elkapni.

 12. Cuddy Irodája.
  – Egy ultrahang miatt ijedtél be, amit egy inkompetens majom csinált?
  – Tényleg nagyon beijedtnek látszom, ahogy itt ülök és teszem a dolgom.
  – Hívtál egy ügyvédet és végrendeletet írsz. Jó, betörtem az online naptáradba. De a tesztek mindig mutatnak valami eltérést. Kinövés a veséden lehet egy komplex ciszta.
  – Egyedül nevelem a lányom, muszáj gondoskodni a neveléséről, ha történne valami. Már rég meg kellett volna tennem.
  – Azért csinálod most, mert azt hiszed beteg vagy. Nem lehetne, hogy azután szard össze magad, hogy délután visszajön a biopszia eredménye?
  – Csak holnap lesz meg a biopszia, nem volt előtte hely.
  – Az Orvostudományok Dékánjának akkor van szabad hely, mikor… Ó, nézd MOST!
  – Az én gondom semmivel nem fontosabb, mint másé.
  – Igazából fontosabb…
  – De nem is vagyok beteg, ugye?

  Ja, köszi Viki az Lsat-es dolgot 🙂

 13. Ultrahangos.
  – Szép bőre van.
  – Köszönöm. Fogja be!
  – Csak gondoltam parasztság lett volna nem említeni.
  – Kezeljen úgy, mint bármelyik másik beteget.
  – Rendben.
  – Behúzza a hasát?
  – Nem… Siessen mielőtt elájulok. Wilson?
  – Az ultrahang nem perdöntő. Futtatni kéne pár tesztet mielőtt…
  – Ne beszéljen úgy, mint egy orvos, hanem mondja el mit lát.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..