7×11 – infó az epizódról

Szerencsés újságírók valószínűleg előre megnézhették a következő epizódot, így lehet az, hogy az egyik magazin az alábbi epizódleírást/kritikát tette közzé az oldalán (sok új infó nincs benne):

Mostanra a “Doktor House” rajongói tudják, hogy számos csavart várni, miközben a címszereplő orvos és kollégái azon igyekeznek, hogy megoldják az egyes páciensek rejtélyes betegségeit. De az eheti hullámvasút-menetnek nagyobb kockázata van, mint általában – Cuddy-nak nagy sokkot okozva -, mert az idegen, aki most rejtélyes okok miatt haldoklik, az az ő anyja, Arlene.

Egy valóságos Pandora szelencéje szabadul el a Princeton-Plainsboróban: Cuddy azt akarja, hogy House kezelje az anyját, Anya nem hagyja ezt (mert nem jönnek ki egymással), aztán House szabályokat szeg meg (még be is poloskázza Arlene kórházi szobáját). Az ilyen erőltetett fejlemények ellenére az epizód érdekes és hihető. És az is bebizonyosodik, hogy maradt még tűz a House-Cuddy párosban.

[Us Magazine]

(Köszi a linket Bridge-nek!)

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

  1. Hali!

    Én csak azt nem értem, miért várnak ilyen sokáig a 11-dik résszel, minden egyéb sorozat, NCIS, NCIS LA, Grey’s Anatomy megy rendesen, a House meg hol van, hol nincs. Engem spec felettébb idegesít.

  2. Ez a három még nem egyenlő “minden egyéb sorozat”-tal. Ezek más csatornákon futnak, mint a House, szóval nem lenne értelme elvárni hasonló műsorpolitikát. A Fox valamiért így találta ki. :p
    De egyébként a 11. rész előtt csak egy hét maradt ki. Az igazán nem számít soknak a több hónapos téli vagy nyári szünethez képest. 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..