7×04 – az író vlogja

Peter Blake, a “Massage Therapy” írója beszél a hetibeteg és a főszereplők történetéről az epizódjában.

Helló, Peter Blake vagyok. Társproducer és író a sorozatban.
Olvastam egy cikket egy nőről, aki professzor volt és nem voltak gyerekei, de férje igen. És skizofréniás volt, és csomó gyógyszert szedett. A cikk arról szólt, hogy mennyire kemény az élete, de azért sikerül túlélnie a mindennapokat. És elmeséli, hogy a gyógyszereinek szörnyű mellékhatásai voltak: láz, szívproblémák… És arra gondoltam, hogy ebből kijönne egy tök jó epizód. Mert, ha skizofréniás, de titkolja a férje elől, mert aggódik amiatt, hogy ha elárulná, akkor véget érne a házassága.
Bemutatkozik egy új karakter ebben az epizódban, Dr. Kelly Benedict. Az előző részben Cuddy felszólította House-t, hogy vegyen fel egy női orvost, és – ahogy a végén kiderül – ez most nem sikerült. Részben azért nem, mert Kelly nem illik a csapatba és másrészt meg azért, mert Chase-nek választania kell, hogy benntartsa-e őt vagy sem, és végül hagyja kilépni.
Ebben az évadban House-nak végre megvan az esélye, hogy boldog legyen. Hogy megelégedettségre találjon a Cuddyval való kapcsolatában. De természetesen akadályok gördülnek elé, hiszen House még mindig House: megvannak a szokásai a sokéves egyedülélésből. A prostituált története ebből fakadt.
Emellett láthatjuk House és Rachel (Cuddy gyereke) kapcsolatának kezdetét. Az epizód elején House egyértelműen nem szereti Cuddy lányát, legalábbis Wilsonnak ezt mondja. De az epizód közepén House ráeszmél, hogy nem élhetsz valakivel kapcsolatban úgy, hogy ne szeresd a gyerekét és, hogy azt gondold, hogy el lehet őt kerülni.
Szóval erről szól ez az epizód.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .