7. évados DVD – infók

A hivatalos sajtóközlemény a 7. évados DVD-ről (ismertető, extrák, technikai információk):

A televízió legtehetségesebb, morgós dokijának most az életét, a szerelmet és a páciensei rejtélyes betegségeit kell összehangolnia a “Doktor House” 7. évadában
Kapható augusztus 30-tól
Kapható Blu-ray™-en és DVD-n, több mint három órányi exkluzív extrával a Universal Studios Home Entertainmenttől

Áttekintés

Dr. Gregory House a sorozat történetében először próbálja megmutatni a lágyabb oldalát. Hugh Laurie a Golden Globe®- és Emmy®-díjas sorozat tiszteletlen orvosaként megpróbál rendes kapcsolatban élni Dr. Lisa Cuddy-val (Lisa Edelstein). A két doktor megpróbálja elkerülni, hogy a kapcsolatuk befolyásolja őket a munkájukban, a diagnosztizálásban. Az E! Online szavaival élve az “egyik legintelligensebb és legbátrabb tévésorozat”, a “Doktor House” Hetedik Évad 2011. augusztus 30-tól kapható a Universal Studios Home Entertainment kiadásában.

A “Doktor House” Hetedik Évad a Princeton-Plainsboro Oktatókórház teamjéről (Robert Sean Leonard, Omar Epps, Jesse Spencer, Peter Jacobson, Amber Tamblyn és Olivia Wilde) szól, amint tovább vizsgálják és felfedik az újabb orvosi rejtélyeket, olyan páciensekkel, mint a vakbuzgó vallásos, egy profi bika-lovagló és egy fekete himlős. Mindehhez olyan vendégszereplők járulnak, mint Candice Bergen (“Boston Legal”), Jennifer Grey (Dirty Dancing), Jack Coleman (“Hősök”) és Michael Gladis (“Mad Men”). Nézzék meg az öt lemezen a 23 epizódot, kulisszák mögötti interjúkat, epizód kommentárokat és egyéb extrákat!

Extrák – csak Blu-ray™-en

Eressze szabadjára a HDTV-je erejét tökéletes kép- és a legtisztább hangminőséggel!

BD-LIVE™: Érje el a BD-Live™ Centert az internet kapcsolattal rendelkező lejátszójával a további tartalomért, a legújabb filmelőzetesekért és egyéb extrákért!
U-CONTROL: Universal saját fejlesztésű programja, amellyel anélkül érhetők el az extrák, hogy megszakítaná a filmnézést!

ÚTMUTATÓ KEZDŐKNEK A DIAGNOSZTIKÁHOZ: Egy többlemezes “kép a képben”-extra
Zseb BLU™: A forradalmi zseb BLU™ alkalmazás iPad®, iPhone®, iPod® touch, Android™, PC és Mac® segítségével minden akadály nélkül képes összedolgozni az internet csatlakozással rendelkező Blu-ray™ lejátszóval. És az Plus iPad®-tulajdonosok a zseb BLU™ egy új, továbbfejlesztett változatát élvezhetik, amelyet arra dolgoztak ki, hogy kihasználja a tablet nagyobb felbontású kijelzőjét. A felhasználók böngészhetnek a Blu-ray™ tartalmak között és szórakoztató extrákat tekinthetnek meg nagyobb és jobb minőségben. A zseb BLU™ tartalma: távirányító, ugrás a videóban, tartalom lementése, böngészés a címek között – ingyenes előzetesek a még fellelhető extrákról, billentyűzet.
Jeleneteim: Jelöljék be a kedvenc jeleneteiket a sorozatból!

Extrák (DVD és BLU-RAY™)

 • BEMUTATJUK MARTHA MASTERST: Amber Tamblyn, Katie Jacobs, a vezető producer és David Shore író-producer a casting-felelősökkel Tamblyn karakteréről és a Hetedik Évadhoz való hozzájárulásáról beszélgetnek
 • HUDDY BONCOLGATÁSA: Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Katie Jacobs, a vezető producer és David Shore író-producer beszélgetnek a House és Cuddy közti szeret-nem szeret kapcsolatról, kulisszák mögötti betekintővel
 • EGY EPIZÓD ANATÓMIÁJA – “BOMBSHELLS”: Ez a dokumentumfilm-stílusú extra bemutatja a közreműködést a szereplők és a stáb között, amely lehetővé tette, hogy létrejöjjön a 7. évad 15. epizódja. Ebben a részben álomjelenetek – köztük egy musicales – láthatók.
 • TIZENHÁROM VISSZATÉR: Olivia Wilde visszatérése mint Dr. Remy “Tizenhárom” Hadley
 • EPIZÓD KOMMENTÁROK:
  “BOMBSHELLS”: a rendező, Greg Yaitanes és Lisa Edelstein
  “THE DIG”: az írók, Sara Hess és David Hoselton
  “MOVING ON”: David Shore, vezető producer és a rendező, Greg Yaitanes

Technikai információk – Blu-ray™/DVD

A boltokban: 2011. augusztus 30.
Copyright: 2011 Universal Studios Home Entertainment
Rétegek: BD-50/kétrétegű
Képarány: szélesvásznú/anamorfikus, 1,78:1
Besorolás: nem besorolt
Nyelvek/Feliratok: angol (siketek és nagyothallók részére), spanyol és francia felirat
Hang: angol DTS-HD Master Audio 5.1

[TV Shows on DVD]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

 1. Tényleg úgy néz ki… :szomoru: Pedig biztos, hogy vannak, és minket meg megfosztanak tőle… :szomoru:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .