6×22 "Help Me!" – kibeszélő

Azért, hogy ne a kiscsevibe vagy a Tacsiba lőjjétek le a poént, csináltam egy bejegyzést, ahova bármit be lehet írni, amit csak gondoltok az epizódról, hiszen ide csak olyanok tévednek, akik már látták.

Tartsátok tiszteletben a netikett szabályait!

Csatlakozás a társalgáshoz

73 hozzászólás

 1. Öröm titeket olvasni……
  Én is nagy House rajongó vagyok, talán ezt hűen fényjelzi az, hogy hétfőn éjszaka élőben néztem végig a évadfinálét….és azóta is újra és újra nézem a jeleneteket.

  Amiket írtatok kedvenc jeleneteknek az mind az én kedvenceim között is szerepel…..szépen oldották meg a Huddy szálat!
  De még tökéletesebb volt House és a beteg kapcsolata!
  House-t először nem érdekelte a baleset…..csak Cuddy miatt ment….(ezt Househoz hűen bemutatja a csokiautomatás jelenet), de amint meghallja a hangokat, a REJTÉLYt rögtön elvarázsolódik!
  Attól a jelenettől kezdve a végéig minden perc egy tökéletesen megkomponált egész….minden mondat, minden nézés a helyén van.
  És ami számomra a mindent vivő volt……..ahogy House megkérdezte a beteg nevét (amit sose szokott) és a csaj nem felelt jópár jeleneten keresztül!

  Amikor a kommentjeiteket olvasom (nem a csevegőt, mert az szerintem borzasztó, amit ott
  műveltek-hatalmas bocs, de kikívánkozott!!!)mindig arra gondolok, hogy azoknak a nézőknek, akik nem rajongók, csak nézői a sorozatnak leesnek-e ezek a dolgok és összeáll-e nekik is az a kép Houseról, ami nekünk!!!
  Erről mi a véleményetek?
  (bocs, ha hosszú voltam…csak néha írok!)

 2. Nekem az egyik kedvenc jelentem az volt amikor :House elmondta a betegnek hogy muszáj leamputálni a lábát! sőt ez még tetőzte az hogy Cuddy is volt és végig hallgatta az egészet! + még sírt is!
  a másik mikor House becsukja a mentő ajtaját,és az a nézés! az kész! szentem is az van a nézésebe hogy “Na most léptem túl rajtad!!!”
  persze a kedvencem a Huddy jelenet!!! az tetszett a legjobban! nem meglepő módon!!

 3. Fúúú! Nagyon tetszett az évadzáró!még mindig a hatása alatt vagyok! Újra és újra meg kell néznem!
  Nekem is az volt az egyik kedvencem, amikor House becsukta a mentő ajtaját. De, ami igazán lenyűgözött az az, amikor House meggyőzte Hanna-t, hogy le kell amputálni a lábát! Szerintem még senkinek nem nyílt meg ennyire! Fantasztikus volt!!!

 4. Ok. Tudom, hogy ez már az agyament kategória, de én már csak ilyen agyament vagyok, nem mellesleg fenemód kíváncsi. És döbbenetes, de még arra is odafigyeltek, hogy House órája olyan időt mutasson, ami stimmel a történethez. Ezek szerint az oly sokak által várt “Huddy relationship” kezdete, ha hihetünk K.J-nak és valóban valós, akkor szerda hajnali 05:32 + – üvegbetét. 😀 😀

 5. Komolyan mondom én egy ilyen befejezést max. egy fanfic-be tudtam volna elképzelni!! szentem már félre is dobhatjuk őket! :igen:
  én hiszek K.J-nak,azt hiszem ! reménykedjünk,hogy nem vágnak át! egyébként láttam,hogy itt sokan mondták az évadzáróból azt a részt amikor Cuddy csak úgy lazán felhúzza House-t! az nekem is furcsa volt ,de őszintén nem nagyon izgatott! azt hiszem jobban várom a következő évadot mint valaha! <3
  tegnap néztem meg és még mindig a hatása alatt állok! és már vagy 100x megnéztem az utolsó jelenetet! ^^ ^^ ^^

  <3 szivecske HUDDY FOREVER szivecske <3

 6. Bogi, b*szkiiii…. 😀 😀 😀 😀 Kész vagy, látom, te tényleg minden részletre odafigyeltél! 😀 😀 Anyám, hát ezen most kifeküdtem! XD Akkor ezentúl ez az időpont lesz a Huddy-világnap, vagy mi a szösz? 😀

  A felhúzós jelenethez meg csak annyit, hogy én 50x kilósan (háhá, direkt nem árulom el 😀 ) szóval felhúztam a 90x kilós apámat hasonló mozdulattal a földről miután elájult. Tehát feküdt.
  Nos House se nem ájult el, se nem feküdt, szóval simán elképzelhető, hogy egyszerűen csak ellökte magát a kádtól.
  Meg hát emberek! Hajtotta a vágy, hogy “ez az, végre lekaphatom Cuddyt!” 😀 😀 😀

 7. Ez a “House-t hajtotta a vágy” nekem is nagyon bejön! :nevetos:
  Én is mindennél jobban várom a 7. évadot, nagyon izgat, hogy mit is tudnak kihozni ebből a kapcsolatból. Érdekes lesz, az biztos.
  Jajj, csak én sosem voltam türelmes, mindig mindent hamarabb akartam megkapni, és ezzel most is így vagyok… Úgy érzem, ez egy örökkévalóság. Már a rész utolsó jelenetét így is fejből tudom.
  De az is a kedvenceim közé tartozik, mikor becsukja a mentő ajtaját, és az a nézés. Zseniális színész egyszerűen imádom! De nem csak ő,Lisa is remekül csinálja, őt is nagyon bírom. Amióta megnéztem ezt a részt, szinte csak erre
  tudok gondolni, képtelen vagyok az óráimon odafigyelni a tanulás sem megy, pedig 31.-én és 1.-jén vizsgázom angolból és irodalomból, és az egészből alig tudok valamit.

 8. Hasonló cipőbe járok Viky! ^^
  Én is fejből tudom az utolsó jelenetet! Én se tudok másra koncentrálni! Már nagyon várom a 7.évadot!Én is nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit hoznak ki ebből az egészből! Ne legyen igazam ,de szerintem legalább egyszer lesz egy olyan veszekedésük,hogy nem is szakítanak de a határát súrólják! Mert nem hiszem,hogy majd boldogan élnek míg meg nem halanak! Szerintem sok bonyodalom lesz benne! De szerintem ez,így lesz izgi! De azt nem szeretném ha szakítanának!! :nem: :nem: :nem:

  <3 <3 <3 <3 Huddy <3 <3 <3 <3

 9. Ohh Boggi ezek a részletek.( már megint Biggi-t írtam először ezt nem hiszem el.) Te mindenre odafigyelsz. Ohh Lily hajtotta a vágy. :nevetos: :nevetos: :nevetos:
  Amúgy szerintem is lehet ,hogy fölhúzta,mert én meg a 48 kilómmal ellöktem simán a 90 akárhány kilós apámat. De ez szerintem mindegy is a lényeg a végkifejlet.
  És nekem is az mentőajtóbecsukós jelenet nagyon tetszett. Nagyon jól eljátszoták és volt ott is egy igen jelentőségteljes pillantás váltás .
  Nekem még az is tetszett mikor beomlik az alagut és House megsérül és utána kötözi a vállát Cuddy és utána ahogy beszélnek és amikor mondja House ,hogy Really? Wow! Szóval most ez mind róllad szól . Az nagyon jó volt és a hang is nagyon el volt találva és ,ahogy feláll nagyon magasnak tűnik na az még nagyon tetszett.

 10. Az is elég erőteljes jelenet, amikor Foreman rohan, kinyitja a mentő ajtaját, és belül meg az EKG géphangon mondja, hogy halááááál…
  A legjobb mozdulat meg az, amikor House a botjával beb****a az automata üvegét, milyen fejet vág ott.:D:D
  A felhúzósdival meg nincs semmi probléma, nem egy cementes zsákot húz fel, hanem egy embert, akinek van 1,5 lába meg két keze.
  A Both sides now-t viszont nálam semmiképp sem múlta felül, az ezerszer nagyobbat ütött. Esetleg a ‘Huddy’ zárójelenet nélkül megközelítette volna, de így nem.

 11. Az a jelenet is nagyon jó volt tényleg Alket, igazad van. Meg nálam az utolsón kívül House-nak ez a szövege jött be leginkább, félelmetes, hogy mennyire igaza van, megint. “Ez rohadt jó. Kioktat egy közép korú szingli anya, aki egy gyerekkel randizgat” Hát ez isteni volt!
  Meg amikor a lábáról beszél, és ráveszi Hanna-t az amputációra… Az olyan szép volt, együtt sírtam Cuddy-val.

  Én meg mindig gyűlöltem a szeptembert, újra suli. (na jó, tudom, hogy ez hogy hangzik, am. jó tanuló vagyok, csak hát ki szeret jobban az iskolapadban rohadni, mint nyaralni vagy valami)Na csak azt akartam kihozni belőle, hogy most legalább lesz valami, amit várok az őszben. Csak azt nem tudom, hogy hogy bírom ki addig. Meg azért én személy szerint remélem, hogy nem hagynak ki minket, nézőket, a Huddy kapcsolat szaftosabb részleteiből teljesen. Bár nem tudom, hogy hogyan lesz ez az egész, de megöl a kíváncsiság. Addig is pedig 1000x fogom újranézni a 6. évados részeket, különösen az évadzárót, már eddig is 3x láttam, pedig még nincs is szünet, de nem tudom megunni.

 12. valaki küldene egy linket?? ^^ köszii…:) valamiért egy csomót próbáltam letöteni, de egy se működött… :szomoru:

 13. Eszméletlen jó olvasni a hozzászólásaitokat!!! Nagyon jók!

  Nem szoktam sokat errefelé járni, mert mióta megváltozott az oldal nem jön be az Operába, de miután megnéztem a Finálét muszáj volt elolvasnom mi a véleményetek róla.

  Nekem is nagyon tetszett az, amikor House Hanna-t “győzködi”, én még levegőt sem vettem közben, meg az utolsó jelenetnél sem. Legszívesebben sikítottam volna egyet mikor megláttam mi történik (igazából nem hittem a saját szememnek), meg mikor Cuddy kimondta a bűvös szót!!!! (Dehát nem egyedül voltam…) Az volt a jó, hogy semmi előjele nem volt az egésznek, egyetlen picike kép vagy szó sem sejtette és ezért volt akkora meglepetés.

  Szerintem a többi team-tag teljesen felesleges volt ide, annyira lényegtelen volt az egész. Mindenki úgyis House-ra és Hanna-ra figyelt meg persze Cuddy-ra. Szerintem csak azért írták bele a szokásos rejtélyt, hogy ők is csináljanak valamit. :nyelvnyujtogato:

  A House/Cuddy veszekedésnél annyira megijedtem, hogy kész vége az egésznek, többet nem szólnak egymáshoz, úgy éreztem nagyon végleges és hogy akkor mi lesz velünk Huddy fanokkal…. de aztán…

  Az utolsó jelenet nagyon szép volt, azért Cuddy-n is látszott hogy nagyon vívódik magában. Gondolom észrevettétek, hogy miután kimondta hogy szereti House-t nyelnie kellett egyet, mert kiszáradt a szája.
  Ráadásul sok utalás volt az előző évad végére. Most is ugyanott ültek, álltak House fürdőszobájában, szinte ugyanaz volt a szitu is (gyógyszer, Cuddy a megmentő) de ez most valós volt. House hangja néha annyira megváltozott, mint az arca. Én még soha nem láttam ilyen fejet vágni. De hát milyen fejet vágjon egy férfi ha egyszer álmai nője azt mondja neki, hogy szereti.

  Bogi, te tényleg nagyon jó megfigyelő vagy! Ez az órás dolog nekem eszembe sem jutott! ^^

  Olvastam a Katie Jacobs-os interjúban, hogy még nem tudják, hogyan legyen. Folytassák onnan ahol abbahagyták vagy teljen el egy kis idő?
  Én abszolút azt mondom, hogy ennyi igazán jár a Huddy rajongóknak, hogy lássuk közvetlen a csók után mi történik!! Hiszen már erre várunk 6 éve!!! Én nagyon mérges leszek, ha elrontják! :merges:

  Na ennyi az én véleményem és jó hogy megoszthatom valakivel vagy valakikkel! ^^

  Én Hanna-nak köszönöm, hogy végre megtörtént, amire vártam. :mosoly:

 14. én azt nem vágtam, hogy hogy került oda cuddy a végén?
  3 perccel később ahogy house hazaért…
  kicsit fura volt, mert már uncsi lett volna ha megint vicodin függő lesz!

 15. Hú, az kicsit merész lett volna 😀 Saját lábát.. 😀
  Szerintem Cuddy tudta jól, hogy House hova megy összeomlani.
  Egy ekkora epizódhoz is csak ennyit tudok hozzászólni.. na majd jön a kifejtős hsz! 🙂

 16. /* szerkesztve */
  @Barbee: Tényleg szar, amikor azt mondja Cuddy House-nak, hogy nem szereti, de aztán happy end a vége és ez a lényeg. Szar hogy a YouTube-on csak a 7. évad első részéről vannak képek, és hogy szerintem még jövőre se fogják leszinkronizálni.
  És én bírom az orvosi részét, mikor azt se tudom, mit mond és ki se bírom ejteni, de én bírom és már megszoktam a műtéti részeket. Ja, a rendező egy zseni xd

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..