6×21 "Teher" – előzetes

Hogy szalad az idő. Máris elérkeztünk a 6. évad utolsó előtti epizódjához, melynek eredeti címe “Baggage”, azaz szó szerint, magyarul “csomag” – ami természetesen konkrét és átvitt értelemben is értendő. Szinkronban a “Teher” címet kapta, ami inkább az átvitt értelmet fedi le…
Majd ide írjátok a véleményeteket róla. Illetve, aki már látta, az spoilermentesen (azaz poénokat nem lelőve) leírhatja a gondolatait. Videó és epizódleírás:

Sydney úgy kerül a Plainsboro Klinikára, hogy fogalma sincs, hogy valójában kicsoda. House számára orvosilag nem érdekes az eset, ám arra remek alkalmat teremt, hogy a segítségével elkerülje Wilsont. Wilson ugyanis arra kérte, hogy költözzön ki a lakásból, hogy megkezdhessék végre Sammel a közös életüket.

További infó az epizódról

(Köszi Bridge-nek!)


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

6 hozzászólás

  1. Bár a pálmát kétségtelenül a “Böhöm baki” viszi. Legalábbis nálam. Aztán jön ez, végül a Broken, mint “Romlás”. És itt eszembe jut a saját agymenésem az Instant Karma-ra: Zacskós végzet. 😀

  2. Eddig még csak egyszer sikerült elkapnom a promót, és örülök, hogy nem lőtték le a poént, mármint tudjátok kire gomdolok 🙂

  3. A szinkronos epizódról: Baromira idegesít, hogy 4:3-ban adják a tv2-n. Ráadásul még annak a három sarkát le is takarják!
    Szinkronban most nem találtam különösebb hibát, csak a szokásosat: csomószor nem érteni, mit mondanak, olyan halk és/vagy elharapott a szó.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .