6×14 – 5 to 9 – US Weekly cikk

Az US Weekly magazin is írt a jövő heti “House”-epizódról:

Február 8., hétfő
House

Egy mellékkarakter fogja meghatározni az epizódot
Dr. Lisa Cuddyként, a bosszús kórházi igazgató alakításával töltötte az elmúlt hat évadot Lisa Edelstein az undok Dr. House-t alakító Hugh Laurie mellett. De ma este a reflektorfénybe kerül, amikor egy napját követhetjük végig – csodálatos végződéssel. Ébresztő: 5:00. Jóga, egy puszi a kisbabájának, egy gyors numera a pasijával, aztán elmegy dolgozni a Princeton-Plainsboróba. És itt kezd el igazán ragyogni. Egyik kemény és realisztikus történetszál jön a másik után – mindez jól egymásba gabalyodva – és a főadminisztrátornak kemény harcot kell vívnia a kapzsi biztosítótársasággal (a kórház jövője függ ettől!), összetűzésbe kerül egy elképzelhetően csaló alkalmazottal, el kell rendeznie egy verekedést, el kell viselnie egy bizonyos komolytalan doktor trükkjeit és így tovább. Amint a feszültség egyre nő minden fronton (az utolsó cérna: Cuddy találkája egy vezérigazgatóval), Edelstein játéka – empatikus, de egyúttal parancsoló – nem hagy alább kicsit sem. Tekintsük ezt az igazi irodai hősök elismeréseként.

Képaláírás: Cuddy összehívja az összes alkalmazottat, köztük Chase-t és Tizenhármast, hogy megbeszéljék a kórház jövőjét.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..