6×01 – Romlás 2/1. – előzetes

Megérkezett a 6. évad a tv2-re. A múlt héten még az 5. évad utolsó epizódját adták, és most semmi három hónapos szünet, mint eredetileg volt. Lehet vitatkozni arról, hogy melyik beosztás a jobb, ezen a héten perpill a tv2-é tetszik, de azt nem bírtam volna ki, ha náluk kellett volna először látnom az 5×23-at, majd több hónap kihagyással az 5×24-et. Aztán majd akkor lesznek kiakadva a nézők, mikor a 6×10 vagy 11 után jön a nyári szünet.
Az első rész (kettészedik a duplaepizódot) előzetese szerintem jó lett. Mint mindig, most is össze lehet hasonlítani az eredeti promókkal. Bár azokat nem lehet felülmúlni, de jó lenne, ha néha a tv2-sök is néznének olyasmiket.

A videót a folytatásban találjátok. Kiderülnek a főbb szinkronhangok, szerintetek milyenek? Szerintem a nevekből is látszik, hogy valamennyire különlegesnek tartották ezt a szinkron szempontjából is. Vagy csak túlkombinálom a dolgokat és véletlenül jöttek össze ezek az emberek?

VI. évad! – Romlás 2/1. – House dokit a hallucinációi miatt a Mayfield Pszichiátriai Klinikán kezelik. Egy nap azonban House úgy dönt, hogy elege van a körülötte lévő felhajtásból, és mindent megtesz azért, hogy egészségessé nyilvánítsák, mert minél hamarabb le akar lépni a kórházból. A kezelőorvosa, Darryl Nolan azonban átlát rajta, és további rehabilitációt javasol, így hát kezdetét veszi kettejük komoly párharca…

[tv2]

Magyarhangok

Dr. Nolan: Faragó András
Alvie: Gáspár András
Lydia: Frajt Edit
Dr. Beasley: Pálfi Kata

Zene

Radiohead – No Surprises (forrás)


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

22 hozzászólás

 1. @Ági:Szívesen!Nekem párszor meg kelett néznem vagyis hallgatnom míg felismertem ,hogy ki is a magyarhangja.Alvié sem ugrott be rögtön. :mosoly:

 2. Nem akarok kötözködni, de a néger dokinak nem ugyan az a magyar hangja, mint az első évadban Voglernek volt? Amúgy fasza kis promó.

 3. Nolan, köszönöm szépen, Nolan. Nem jutott eszembe a neve. Viszont erre allergiás vagyok… Ugyan azt a hangot több embernek. Supernaturalbe volt ilyen. Amikor szinkronosan daráltam. Egymás utáni 2 részben egy hang másé. Váhh

 4. @Orsi, @Inzume: Hú, akkor nem csak nekem kattant be valahol mélyen, hogy Nolannek is ő volt a hangja. Csak odáig nem jutottam, hogy ezt beleírjam a posztba. Gáz a köbön. De tény, hogy illik Nolanre. Mármint nem tény, de szerintem illik rá.
  Lydia kicsit fura így akcentus nélkül. Az eddigi filmjeiben nem tudom, ki volt a hangja. Mindjárt megnézem… A felsoroltak alapján, akik eddig a hangjai voltak, nekem Schell Judit jönne be, de lehet, hogy azért, mert ő a legismertebb a listán…
  A szőke csaj hangja is bejön így első hallásra. Meg Alvié is találó szerintem.

 5. Nekem most így, egy mondat alapján valahogy nem illik a csajhoz Frajt Edit hangja. Kíváncsi leszek, egészben milyen lesz.

  A TV2 epizódbeosztásáról: az s5e23-ig kizárólag tévében és szinkronosan néztem houset, de úgy bepipultam azon, hogy itt kettékapták az évadot, hogy kikupálódtam az “alternatív lehetőségekből”. Aztán úgy rákaptam az ízére, hogy vagy 6 részt egyben ledaráltam másnap éjjel. És persze így találtam rátok is, ötcsillagos az oldal!

 6. Bocsánat, de nem tudom megállni, hogy ne kötözködjek. Lövésem nincs, hogy kinek sikerült ilyen fenomenális módon a “Broken”-t “Romlás”-nak ferdíteni, de jó pár hét sünkúra ráférne. Ráadásul a tartalommal sincs tegező viszonyban, hisz pont nem romlás hanem javulás… Tessék mondani Illetékes Elvtárs Úr a “Megtörve” mint cím nem lehet, hogy kifejezőbb lenne?

 7. @VMajor: Igen, én is a “Megtörve” címet adtam az epizódnak, mikor eredetileg adták, és valahogyan beszélni kellett róla itt az oldalon. De ugye, ha kijön a hivatalos magyar cím, akkor az a szentírás, szóval mindenhol átjavítottam. Talán csak a galériánkban nem. Na, de majd mindjárt…

 8. Öööö, a Faragó András, pontosan melyik Faragó András? Az, aki az Operettszínház sztárja?

  Egyébként szerintem Lydia hangja nem jó. Akár Frajt Edit, akár nem. Valami kellemesebb, magasabb hangszínű nőt jobban el tudtam volna képzelni neki. Mindegy. Nem én válogatom, ez csak az én véleményem. 😛

 9. Húha, nem tudjátok ki szinkornizálta Franka Potentét a Lé meg a Lolában? Mert szerintem az a hang az illett rá… szinkronizálhatta volna itt is ő… (gondolkodófej) 🙂 🙂 🙂

 10. Ági! Köszönöm! Ez nekem eddig nem is tűnt fel! 😛 Biztos mert általában énekelni hallom. 😀

  Hát Kiss Eszter egy fokkal jobb. Legalábbis Frajt Editnél jobb lett volna Lydiához. Sztem. 🙂

 11. Nekem ebben a részben meglepő módon egyedül Nolan meg a másik pszichomókus fickó hangja nem bántotta a fülemet. Most még Kulka se jött be 🙁

 12. Nekem a fiatal pszichomókus hangja valahogy nem jött be. Meg a szemüveges pókerarc-mutató dilisé sem. Nem igazán törékeny alkat, mint, ami Major Melinda hangjáról eszembe jut.

  Kulka játéka meg eltörpült Hugh-é mellett. Meg az se segített, hogy az elején volt alámondás a főcímnél. Ráadásul Frajt Editet a szőke orvoscsaj neve alatt mondták, és Pálfi Katát meg Franka Potente neve alatt…

  És nem lett jó a szinkron. Legalábbis sok helyen hibádzott. Pl. a mellékszereplők hangjait szerintem csak véletlenszerűen osztották ki. És pl., mikor Szabadságharcos mondta, hogy “Ellopták a zenedobozát”, akkor azt mondta, hogy “Ello… ellopták” Mert a színész szinkronizálás közben nem várta ki a szünetet, ami a mondat előtt lett volna. Csak az “Ello” végén vette észre, hogy ott még nem kellett volna megszólalnia, és aztán a jó időben újrakezdte a mondatot. És ez szánalmas, hogy a szinkronvágó nem vágja meg az egy szereplőn belüli szöveget.
  Az 5×24-ben is, múlt héten volt, ami mondat közben nem szájra volt mondva, tehát úgy maradt, ahogy Versényi Laci bácsi rámondta elsőre, és a vágó nem nyúlt bele, mert valószínű meg se hallgatta vagy a fülén ült.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .