6. évad sajtóközlemény

5. évad végi illetve 6. évados spoilereket tartalmaz a cikk!

A Sky 1 HD-n idén korábban érkező “House” megtartotta magát a nézők kedvenc sorozatának. Telezsúfolva szarkasztikus megjegyzésekkel, az ötödik évadban Dr. Gregory House folytatja a legritkább orvosi rejtélyek megoldását, (kizárva a lupust minden alkalommal) ám egy fordulópont következik be, mikor /innentől SPOILERES!/ az egyik csapattag Lawrence Kutner (Kal Penn) öngyilkos lesz. Ahogy House próbál megbirkózni Kutner öngyilkosságával kapcsolatos érzelmeivel, a fájdalomcsillapító függősége kezd irányíthatatlanná válni. Hamarosan hallucinálni kezd, mégpedig a halott Amberrel folytat párbeszédeket. Majd az évad végén House egy szenvedélyes szexuális “ütközetet” hallucinál a “talán szerelmével” és a kedvenc veszekedő partnerével Dr. Lisa Cuddyval (Lisa Edelstein). Az évad befejeztével Wilson (Robert Sean Leonard) elviszi House-t egy pszichiátriai intézménybe.

Kicsit eltávolodva a Princeton-Plainsborótól a hatodik évad egy kétórás évadpremierrel kezdődik amely végig a Mayfield Pszihiátriai Kórházban játszódik, ahol az orvosból most beteg lesz.
– Az évad elején a hangsúly azon van, ahogy House józan ész után próbál kutatni, és nem feltétlenül jár sikerrel – mondta el David Shore.
A premier epizód két-három hónapnyi eseményt foglal magában, továbbá az Emmy-díjas Andre Braughert is láthatjuk majd, mint vendégszínészt House orvosaként.

Az évad haladtával House visszarázódása a normális életébe közelsem egyszerű. A pszichiátriáról való kikerülése után
összeköltözik Wilsonnal, majd a kórház erőfeszítéseket tesz a géniusz orvosi engedélyének visszaszerzése érdekében, a legjobb barátjával való kapcsolatáról is többet megtudunk. House és Cuddy kapcsolata is várhatóan pozitív irányba változik. House hallucinációja (szex Cuddy-val) valódi vágyakozás – szeretné ha megtörténne.

Közben Foreman (Omar Epps) “uralkodik” a diagnosztikai osztály felett, ami feszültséghez vezet közte és Tizenhárom (Olivia Wilde) között. A friss házaspár Cameron (Jennifer Morrison) és Chase (Jesse Spencer) nagyobb szerepet kapnak a csapatban.

Darth Vader hangja  – James Earl Jones – vendégszínészként tűnik fel később. Egy afrikai diktátort játszik, aki páciensként kerül a kórházba.

A House legújabb szériájának kísérője lesz egy speciális kulisszák mögé tekintés a helyszínen filmezve a Sky1 HD számára. HOUSE: ACCESS ALL AREAS (“Mindenhová teljes hozzáférés”) egy utazás lesz a Princeton-Plainsboro Oktatókórház körül, betekintést nyerünk a világ legnézettebb sorozatának díszletébe, és az ott folyó munkába.
Exkluzív interjúkra számíthatunk a kulcsszereplőkkel, a készítőkkel, plusz egy tárlatvezetést kapunk a stúdió körül, az idegenvezető pedig nem más mint Dr. Lisa Cuddy (Lisa Edelstein). HOUSE: ACCESS ALL AREAS lehetőséget ad a rajongóknak olyan közel kerülni a sorozathoz, amennyire az lehetséges.

A 2008-as évben a “Doktor House” elnyerte a legnézettebb sorozat címet hála David Shore-nak, Katie Jacobsnak (executive producerek), Bryan Singernek (rendező, producer). Három technikai tanácsadó dolgozik a sorozaton, akik hitelesítik az orvosi dolgokat. 2005-ben Hugh feltűnt egy amerikai magazin, a TV Guide címlapján, mint “A televízió legszexibb férfija”. 2008-ban megszavazták a televízió második legszexibb orvosának. George Clooney előzte meg (“Vészhelyzet”, Doug Ross). House és Sherlock Holmes között párhuzamot vélnek felfedezni, nemcsak ahogy a betegekkel bánni szokott vagy a drog függősége, de a házszáma is 221B.

[SpoilerTV]

Csatlakozás a társalgáshoz

18 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .