6. évad a tv2-n!

Azt már eddig is sejthettük, hogy valamikor márciusban jön a “Doktor House” legújabb – jelenleg Amerikában futó – évada a tv2-re. Most viszont már konkrét időpontot is tudunk: a port.hu szerint február 24-én ismét leadják az 5×23-at (Under My Skin / A bőröm alá is) – ez dicsérendő, hiszen a két utolsó rész szorosabban összetartozik -, a rákövetkező héten pedig jön az 5×24 (az évadzáró), és március 10-től kezdődik a 6. évad. A tv2 megerősítette ezt az információt. Az még kérdéses, hogy a 6. évad nyitó duplaepizódját hogyan fogják leadni. A kérdést már feltettem, csak a válaszra várok. Amint megtudok valamit, szólok.

Frissítés: A tv2 válasza szerint a 6. évad nyitóepizódját két darabban kapták meg a Fox-tól. Tehát két külön szerdán nézhetjük meg a “Broken”-t. Az epizód második része külön főcímet, és visszaemlékező képsorokat kapott az elejére.

Csatlakozás a társalgáshoz

15 hozzászólás

 1. tvkettő simán csinálhatott volna egy “rendhagyó” szerdát, és leadhatná egyben, még ha külön is kapta meg. reklám meg úgyis van, és nem is árt a 20 perces reklámblokk után, hogy mi volt az előző részben 😛

 2. L,ebben azért igazad van! :mosoly:
  Ha már a House előtt vetített magyar sorozatból két részt adnak egymás után,akkor ezt megtehetnék a House-al is.

 3. Így nézettségileg jobban járnak, mert egy héttel többször nyerhetnek a konkurencia ellen. Mondjuk az ismétlések is szoktak nyerni általában… Mindegy. Kíváncsi leszek, milyen lesz. Én nem hibáztatom a tv2-t. Majd akkor fogom, ha nem fogják orrba-szájba promózni, hogy jönnek az új részek!

 4. Hát igen, szerintem is hülyeség lenne nem bepromózni az új részeket. Igazából nem kell semmit csinálniuk, csak lekoppintani a Foxot, és olyasmi minőségű(ez úgyse lesz meg) és mennyiségű promót csinálni. Esetleg mondjuk, az ilyen nagy nézettségű esti tragédiákba, mint Aktív, belerakhatnának interjúkat a szereplőkkel, de ez szerintem marad az álmaimban. :S 🙂

 5. Örüljünk ennek is, mert régen évekig kellett várni egy-egy sorozatra vagy évadra.Mostanában nagyon el vagyunk kényeztetve.

 6. Jeeeeeeeeee!!!
  Jön az új évad!!!!!!! szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske
  persze jellemző h kétrészben adják le!!!! de legalább leadják!!! vicodin <3 <3 ^^ <3

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .