5×17 – The Social Contract promó

Adásba ugyan csak március 9-én kerül, (tehát egy hét kimarad :szomoru:) de a promó elérhető és abszolút felpörget – nekem már most szimpi a páciens! :kacsint: A folytatásban – jelenleg fordítás nélkül – a videó és az epi ismertetője megtekinthető!

A videó letöltése :: 41 mp. :: 5,59 MB :: A videó képekben

Két hét múlva az új részben… egy alapvetően jóindulatú páciensnek olyan betegsége van, amitől pont… olyan lesz,… mint House.
beteg: Azta, az az orr tényleg baromi nagy, nem? /Taubé/
Mindig kimondja, bármit is gondol.
beteg: Azta, most azonnal megdönteném /Cuddyt/, és pudinggal meg cseresznyével tálalnám föl!
beteg: Szüntessék meg ezt a dolgot!
House: Az MRI kimutatott valamit?
Foreman: Semmit.
House: Jah, így sokkal viccesebb.
Kockáztatná az életét a gyógyulásért…
Kutner: El kell távolítanunk a sérült területet. Túl közel van az agy…-hoz.
beteg: Meg is operálhatnak.
House: Meg is halhat.

5×17 – The Social Contract (Társadalmi szerződés)
HOUSE ÉS A TEAM EGY OLYAN PÁCIENST KEZELNEK, AKI MINDIG KIMONDJA, AMIT GONDOL

House és csapata elvállalja Nick – egy könyvszerkesztő – esetét (a vendégszereplő Jay Karnes), aki egy vacsoraesten kivetkőzik magából, ezzel megsértve munkatársait. A csapat rájön, hogy Nicknek homloklebenyi gátlása /vagy valami ilyesmi/ van, ez okozza, hogy elveszti az ítélőképességét és szavakba önti minden gondolatát, ami elképesztően sértő kitöréseket eredményez. Miközben Nick szabadszájúsága néhány, a csapatra tett, szórakoztató és frappáns megjegyzést eredményez, számolnia kell azzal is, hogy képtelen hazudni a feleségének vagy bárki másnak, aki közel áll hozzá.
Mindeközben House azt gyanítja, hogy Wilson és Taub titkolnak valamit, miután hazugságon kapja rajta őket. House elhatározza, hogy a végére jár ennek az ügynek.

Adás: 2009. március 9., hétfő (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jennifer Morrison (Dr. Allison Cameron), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub), Kal Penn (Dr. Lawrence Kutner), Olivia Wilde (Tizenhármas)

Vendégszereplők: Jay Karnes (Nick), Susan Egan (Audrey), Darcy Rose Byrnes (Mika), Jodi Harris (Elaine), Devon Michaels (Timothy), Carlos Arellano (Gonzales, ápoló), Sheri Foster (pénztáros), Bobbin Bergstrom (nővér)

Forrás: SpoilerTV


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. Az a pasi Cuddynak mondja, amit mond (mikor Cuddy belép és 13-as is ott van)…?! Hűha, ez érdekes lesz!

  2. agig112: Utána már a fordításban láttam, hogy oda lett írva, hogy Cuddynak mondja… De mikor először néztem és hallgattam, hogy mit mond a fickó… Bár erre gondoltam én is! A többiek meg jót mosolyognak, Cuddy elképed a hallottakon… – jó lesz ez!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .