5×03 – Kedvezőtlen kimenetel

Immár a harmadik epizód következik az 5. évadból, szerdán 21:40-kor (45-kor) a tv2-n!

A videót azóta eltávolították.

Amikor egy festőművész torz portrékat készít, kiderül, hogy ő maga nem érzékeli, hogy nem a valóság tükröződik a képein. Doktor House hamarosan rájön, hogy a férfi gyógyszer-kísérleteken vesz részt, hogy a barátnője előtt fenntartsa a sikeres művész látszatát. Eközben pedig House magánnyomozó barátja, Dr. Taub magánéletét is jócskán megkeveri…

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. :meno: Tök zsír lesz ez a rész is!!!Már nagyon kiváncsi vok, hogy mi lesz vele meg azzal a magánkopóval, bár angolul néztem ebből a részből részleteket eddig nem nagyon állt össze a kép.
    Azt tudom, hogy a köviben jön vissza a Wilson :szivecskezo:

  2. észervettem, hogy a tv2 a korábbi részekből is pár másodpercet kivágott egykét helyen a fene érti miért. a tegnapi epizódnál viszont egy kulcsjelenetből – a végén ahol Taub éppen elmagyarázza a feleségnek mit zajlik pontosan a műtétnél – kimaradt egy szerintem baromi lényeges, látványos fél perc. ez csak nekem tűnt fel, vagy esetleg csak a helyi t-csoportnál volt valami probléma? és ha tényleg kivágták a fél jelenetet vajon miért pont ezt és miért. remélem csak tévedek.

  3. segítsetek lécci!!!!
    egy számot keresek, ami ennek a résznek a végén volt, miközbe ült és gondolkodott,a magánnyomozó meg kicserélte a csávó gyógyszerét. nem tudja vki mi volt az? :/ nagyon kéne

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..