5×02 – Nem rák!

Kicsit megkésve, de itt a mai epizód tv2-s promója. Csak azért raktam be, mert gondoltam nyitok a véleményformáldát, hogy kiderüljön, mi mindent vágott ki a tv2 a részből, illetve mi nem tetszett nektek a szinkronban, stb.

[poll id=”37″]

Csatlakozás a társalgáshoz

6 hozzászólás

  1. Hááát… akkor nem csak én érzem úgy, hoyg volt egy-két kivágott rész! :szomoru: :dobbent: Még utánanézek, de szerintem a halott csóka agyát konkrétan mutatták, ahogy ott fekszik a boncasztalon… :meno: :nyelvnyujtogato:

  2. Nem vagyok biztos benne, de amikor House először találkozott a heti beteggel, talán mást is mondott, nem csak köszönt neki. De nem biztos, majd utána nézek.Egyébként Kulka még mindig beteg volt egy kicsit, de már alakul a hangja sztem.

  3. Amikor Kutner és Foreman a halottat “pumpálják”,a jelenet elején és közepén legalább 8 mondatot kivágtak,és talán egy pár nem szöveges részt is.Mintha a csaj agymütétjéből is hiányzott volna pár kocka.

  4. Állati fasza részvolt!!!!!!!!:D:lol: És a zene is kurva jó volt benne jó lenne letölteni…De köcsögség hogy kivágtak részeket!!!

  5. Végre sikerült letöltenem ennek a résznek a zenéjét akit érdekel letölteni vagy csak meghallgatni annak itt van: Dava Matthews Band – You Might Die Trying.(Sztem felkéne rakni a honlap zenéi közé is mert elég jó és már régóta nincsenek új zenék)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..