4×10 "It's a Wonderful Lie" – promóképek

Sziasztok! Így reggelre – az uccsó sulibajárós napon 😉 – három új promóképpel kezdeném a napot. A 4×10-es, “It’s a Wonderful Lie” című epizódból készültek, és mondanom se kell, van egy sajátos feelingje azoknak a szarvaknak RSL fején…:D Sajnos csak ennyi, mindenesetre nem túl spoileresek – megtekinthetőek ide kattolva.
Megemlítenék még egy rendkívüli hírt, miszerint a 2. évad DVD-je február 27-én kerül a boltokba. Nem meglepő, hiszen az első évad hihetetlen számban fogyott. (csináljunk közvéleménykutatást, hogy hányan kapjátok meg karira? ;)) )
Ezen kívül…Itt a karácsony, és ajándékokkal készülök…Ezt gondoltam érzékeltétek, az elmaradozó frissítés miatt. Ekkor még a családnak szorgoskodtam, most azonban nektek lesz egy kis meglepi…;) Érdemes fölnézni a napokban hétvégén, és 24-én reggel. Remélem kicsit földobtam a reggelt. És préseljetek ki egy “Kellemes ünnepeket” tanáraitoknak, fönökeiteknek címezve…;))

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .