4. évados hírek

Katie Jacobs, a FOX producere osztott meg némi nyalánkságot velünk a hétvégére! Jó hírek a 4. és 5. évadra vonatkozólag, figyelem, spoiler következik… :kacsint: A Folytatás mögött 🙂
Kezdetként a rajongók tettek föl kérdéseket, természetesen a jövőbeli epizódokról. Egy levélben megfogalmazott kérdésre – Lesz-e kitérő House rejtélyes múltjára? – ad elsőként választ. “Az ötödik évadban House-szal egy múltbeli sétán veszünk részt, melyben felbukkan Wilson doktor is.”

A House-Cuddy kapcsolatról annyit fed fel, hogy a kapcsolat támogatói számíthatnak rá, kitérnek a témára. (Megjegyzem ezt korábban is tudomásunkra hozták, akkor is eredménytelenül. :nyelvnyujtogato: De így legyen :kacsint:)
“Kicsit várnotok kell rá” – mondja a közönségnek Jacobs. – “De mi történne, ha egy éjszakát együtt töltenének? Az én érdeklődésemet felkelti.” – teszi hozzá.

“Nem tudjuk az eredetileg beiktatott 24 epizódot befejezni, 16 részben próbáljuk teljesíteni az eltervezettet” – említi meg, mikor a 4. évadra kérdeznek rá. – “De be fogjuk fejezni azokat a történetíveket, melyeket elindítottunk.” És a finálé? Úgy tűnik, a Super Bowl-ra kigondolt duplaepizóddal zárul majd az évad. Izgalmasnak ígérkezik, Shore a következőket adta tudomásunkra egy interjúban: “House egy balesetben elveszti rövidtávú memóriáját” – mondja. – “Meg fogja találni amit időközben elfelejtett. Felidézni az emlékeit kulcsfontosságú. Nagy lesz.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .