4. évad – összegzés

Hali! Mindenek előtt: Tegnap elment a net, ezért nem jelentkeztem… Már jó, itt vagyok! 🙂 Kezdjük is talán az SG összefoglaló cikkével, melyre nagy naívan egy pillanatig izgatottan néztem: “Tavasz végén tér vissza a 4. évad” címmel írták tegnap, és természetesen azt hittem a Mo.-on leadott részekre gondolnak. Tévedtem, lássuk:

A forgatókönyvírók sztrájkja miatt sokan kénytelenek beérni csonka szezonnal – az amerikai House-rajongók sincsenek ezzel másképp, azonban Amerika harmadik legnézettebb sorozata pár epizód erejéig visszatér tavasszal. Ez a bizonyos tavaszi visszatérés pedig április végére datálható, a hónap 28. napjára, amikor nem az amerikai énekestehetségeket kutató American Idollal párban, kedden, hanem hétfői napon tér vissza a sorozat, nem is akármilyen részekkel. A készítők a 2007/08-as évadra még 4 epizódra kaptak felkérést a Fox csatornától, azonban ezekben az epizódokban az eddig is elég mozgalmas negyedik évadot akarják megdobni az eredetileg a Super Bowlra tervezett dupla hosszúságú epizóddal.

[SG.hu]

Friss hírek egyébként nem nagyon láttak napvilágot, úgy gondolom, a DS&Jacobs által adott interjú kitart egy ideig, és több spoilert nem közölnek az írók. 🙁 Ausiello is megírta dióhéjban ugyanazt, amit Shore mesélt az USA Today-nek. Kíváncsian várjuk a promóciós epiképeket 😉

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .