4. évad az AXN-en

Bizony, májusban a 4. évaddal folytatódik a sorozat, ezenkívül két kétnapos maratonnal hozhatjátok be a lemaradást a 2. ill a 3. évaddal.

A XXI. század vitathatatlanul egyik legnépszerűbb kórház-sorozata új évaddal, immár a negyedikkel érkezik májusban az AXN műsorára, s ezért bizony nem árt egy előzetes felkészülés, egy kis rágyúrás erre az élményre. Ezért is döntött úgy a csatorna, hogy május 1-jén reggel 9-től, illetve 2-án déltől napi 12 egység Doktor House-t „ír fel” a nézőknek. A kétnapos maraton alatt lefut majd a teljes második évad, levezető gyakorlatként pedig a negyedik évad első epizódjai után, május 31-én déltől, illetve június 1-jén 9-től, szintén napi 12-es dózisban fogyasztandó a sorozat harmadik évadja!

Doktor House (Hugh Lauire) furcsa pasas. Gyakorlatilag teljesen antiszociális, legtöbbször kifejezetten pokróc, ugyanakkor fantasztikusan jó diagnoszta, elképesztően szokatlan és jó meglátásai vannak, és a megérzései is szinte tévedhetetlen pontossággal segítik őt abban, hogy a legkomplikáltabb eseteket is megoldja. Szerinte minden beteg hazudik, amivel persze feleslegesen nehezítik az ő munkáját.

A második évadban House lába egyre jobban fáj. Az első epizódban egy kilencéves daganatos kislányról kiderül, még soha nem kapott szájra puszit, ezért megkéri Chase-t, pótolja ezt a hiányt. Később House kezei közé kerül egy híres orvos, aki nemrég tért vissza Afrikából, és hiába minden tünet, House egészen biztos benne, hogy páciense nem TBC-s. Majd egy ismert kerékpárversenyző esetét ismerheti meg a néző, aki meglepően őszintén beszél mindazokról a doppingszerekről, melyeket alkalmaz, bár úgy tűnik, betegsége nem ezekkel függ össze. Egy alkalommal egy homoszexuális AIDS-es férfit szállítanak be, aki vért köhög Cameronra. Ám a baj nem jár egyedül, és hamarosan feljelentik Chase-t és House-t. Később egy zsaru kerül az osztályra, aki féktelenkedik, és görcsös nevetőroham tör rá – hogy csak néhányat említsünk azokból az egyedi, izgalmas és rizikós esetekből, melyekkel House-nak és bátor kollegáinak meg kell birkózniuk. Az egyik részben még House szülei is beugranak, meg ugye, volt az a csók Stacy-vel…szóval ezekkel a helyzetekkel is kéne valamit kezdeni.

Ha ez még mindig nem lenne elég House-ból – és hát hogy is lenne! – akkor május 31-én déltől, illetve június 1-jén 9-től, szintén napi 12-es dózisban, egy második maraton keretében fogyasztandó a sorozat teljes harmadik évadja, melyet a második évad végén kapott lövésből felépülve, s egy sikeres lábműtéttel a háta mögött kezd a mi kedvenc dokink. És az ember nem ismer rá! Mintha kicserélték volna! Fut, gördeszkázik, érdeklődik betegei állapota iránt, mosolyog! Mintha érezne! Az esetei azonban változatlanul kacifántosak, mint például Richardé, aki agydaganata miatt nyolc éve ül mozdulatlanul, majd egy nap tolószékével belehajt házuk úszómedencéjébe. Mindenki azt hiszi, öngyilkossági szándékkal tette, ám House ezt természetesen máshogy gondolja…

[AXN blog]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Nagyon örülök, de én pont az elsö évadból nem látam semmit, és a 2. 3. at már annyiszor ismételték, valamikor leadhatnák az elsöt is!

  2. ata! Az első éved letöltéséhez találsz linket a az ajánlott linkek között! 🙂

    Töööök jóóó lesz! 🙂 De hogyhogy az AXN így belehúzott?

  3. Én is nagyon örülök neki főleg hogy lessz a negyedik évad is majd!Kár hogy a 2. évadból lessz marathon és nem a 3.-ból mert azt már annyiszor láttam.

  4. szasza317, a 3. is lesz!!! Ha elolvasod a teljes cikket meglátod! 3. és 2. évados maraton lesz és utána a 4. évadot adják!!! Bár megvan mind, de a tv-ben is szívesen megnézem. 😉

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .