3×18 "Légből kapott páciens"

Szóval, szeretnék néhány szót szólni az eltervezettről. Mint tudjátok – és mint gondolom sokan kezetekben fogjátok – megjelent a House könyv. A tegnapi nap alkalmával nekem is sikerült hozzájutnom, (no nem mondom, hogy egyszerűen, de ez már egy másik történet 😉 és úgy gondoltam az értékes fejezeteket felmásolom az oldalra is. A chaten vasárnap beszéltük hogy az epizódismertetők beletétele egy plusz felesleg volt… Mindenesetre ezeket is igénybe veszem a részek kidolgozásakor, hiszen egy összegző képet azért ad róluk. Természetesen a képes illusztrációk megmaradnak, valamint az orvosi elemzésekre és a hetibeteget játszó színész(nő)ről is bővebben olvashattok majd. Nagyjából ezt tervezném. :szivecskezo: Ami fontos, a pontossághoz ragaszkodom, tehát mostantól vasárnaptól elérhető lesz a következő rész 100%-os infója. Jelenleg olyan 45%-on áll… 3×18 – Airborne, lehet csekkolni a bal menüben!

No és akkor így végére, fordítások. Tegnap msn-en írtam Katának, de nem volt elérhető. Két cikk fordítása várható a héten, az egyik ugye a beígért TV Guide, a másik egy HL interjú, melyet a Times készített a napokban. Képek is készültek, de ezeket csak ha végeztünk a magyarítással. Addig itt lehet szemezgetni belőle angolul… Amennyiben Kata nem tudja megcsinálni, nekiesek én, de az előreláthatólag kicsit tovább tart. :kacsint:


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .