3×10 "Kiskarácsony, nagykarácsony" – előzetes

Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt írtunk arról, hogy a sorozatot 2010 őszéig nem vetíti a tv2, helyette Szellemekkel suttogót és Médiumot adnak szerda esténként. Majd két hétre rá a tv2 meggondolta magát (a szerdai alacsony nézettség miatt) és ismét folytatták a “Doktor House” 2. évadának ismétlését.

Idén már nem próbálják meg levenni a műsorról, hanem rögtön ismétlésekbe kezdenek.

Ezek után House-néző legyen a talpán, aki műsorújság/internet nélkül követni tudja, hogy hol tart a sorozat. De hát ezért van többek között ez az oldal, hogy tájékoztasson, ha már a tv2 nem említi az előzetesben, hogy régi részek következnek. Nézzétek meg magatok! (Hú, mekkorát fordult House világa azóta.)

De még a videó előtt – bár egy éve már leírtam ezeket – beszúrom, amit Blanka kérdésére válaszoltam: “Hivatalos információnk nincs, de az eddigi tapasztalatok alapján azért van ismétlés, mert most már jön a nyári szünet, és a kereskedelmi tévék nem akarják ellőni a jól menő sorozataikat nyárra, mert szerintük akkor senki sem néz tévét, és az új epizódoknak akkor ősztől télig jobb lesz a nézettségük, mert akkor vetítik először. Másrészt pedig így két hónappal kevesebbet kell majd várni a szinkronos 6. évadra, ami minden bizonnyal megint csak márciustól várható.
Az új 5. évados epizódok pedig (szintén az eddigi tapasztalatok alapján) szeptember-októbertől jönnek, tehát addig ismétlések lesznek. Aztán, hogy ez tényleg így lesz, azt nem tudom. Csak az előző évek alapján gondolom, hogy így lesz. És arról szó sincs, hogy a szinkronmunkálatok miatt nem lennének új részek. A két dolog fordítva van. A tv2 megrendeli a szinkront, amikor le szeretné adni az epizódot, és nem akkor adják le, mikor kész a szinkron.”

És akkor jöjjön az előzetes:

Wilson árulása meglehetősen nehéz helyzetbe hozza House-t és kollegáit. A bajt pedig csak tetézi, hogy Dr. Cuddy is megvonja tőle a vicodin adagját, majd pedig leváltja a legfrissebb esetéről, melyben egy törpenövésű kislánynak kell megmentenie az életét…

[tv2]

blockquote>

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Trackback
Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .