2010 felejthetetlen pillanata

A TV Guide 25-ös “Felejthetetlen pillanatok” listáján a 6. évadzáró utolsó jelenete a 19. lett. Az alábbi videóban láthattok erről egy összefoglalót, újságírók kommentjeivel.


(8:28-tól 9:41-ig)

Mindjárt visszajövünk… egy munkahelyi románccal, amely már hat éve érett.
Maggie Furlong: Csak idő kérdése volt, hogy összejöjjenek. De nem hiszem, hogy bárki gondolta volna, hogy ennyire édes lesz.
És emiatt lett Cuddy House-nak való szerelmi vallomása a 19. felejthetetlen pillanat 2010-ben.
Cuddy: Szeretlek! Bárcsak ne így lenne. De nem tehetek ellene.
Kennedy: Ez a pillanat azért felejthetetlen, mert eredendően Cuddy House nemezise volt. Most pedig “nem tehet ellene”. Szereti a zaklatott, gyógyszerfüggő bunkót…
Lisa Edelstein: Ezt nehéz megérteni.

Azt kívánom, fiatalabb koromban bárcsak tudtam volna, hogy azért, hogy megkapjunk egy nőt, gyógyszerfüggőnek, őrültnek és bunkónak kell lenni. Én most fogok ebbe belekezdeni.
Korbi: Szerintem House igazi szerelme az évadok folyamán a gyógyszer volt. De a 6. évad végén merész húzásra szánja el magát és egy teljesen más irányt vesz: Cuddy-t választja a pirulák helyett.
Maggie Furlong:Amikor House eldobja a Vicodint, hogy megfogja Cuddy kezét, az azt jelképezi, hogy vele helyettesíti a gyógyszert az életében. Hogy ezentúl ő gyógyítsa őt. Ez jelképes. Értik?

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .