100. epizód sajtónyilatkozat

“A DOKTOR HOUSE A MÉRFÖLDKŐNEK SZÁMÍTÓ 100. EPIZÓDOT ÜNNEPLI FEBRUÁR 2-ÁN, HÉTFŐN, A FOX-ON

A briliáns, antiszociális, antihős Dr. Gregory House (Hugh Laurie) és kollégái a Princeton-Plainsboróban a 100. epizódjukat ünneplik február 2-án, hétfőn (20:00-21:00) a Fox-on.”
A spoileres részeket befeketítettem (ki kell jelölni, ha el akarod olvasni), szóval mindenki kattolhat, aki képben van az 1-4. évadig.

A 100. részben, melynek címe (‘Legnagyszerűbb’) The Greater Good, House és a csapat egy olyan nő esetét vállalja el, aki egy főzésóra közben esett össze. Mikor megtudják, hogy a páciens híres rákkutatóként vonult vissza, hogy beteljesítse saját vágyait, a csapattagok megkérdőjelezik saját boldogságuk létét (vagy hiányát).
Ezalatt Tizenhármas (Olivia Wilde) a kísérleti Huntington-gyógyszerek mellékhatásaitól kezd szenvedni, és közben Cuddy (Lisa Edelstein) visszavág House-nak, és megismerteti vele a saját gyógyszerének ízét
.

Az 5 évad alatt House bebizonyította, hogy nincs számára túl alacsony kerítés, és sokkolta a körülötte levőket azzal, hogy bebizonyítsa az igazát, például a színlelt agytumorral, hogy drogokat kaphasson (‘Félnótás’), vagy például, mikor hajat tépett ki az apja holttestéből, hogy elvégezhesse a DNS-vizsgálatot. Vagy például, mikor elrabolta a kedvenc szappanopera-sztárját, mert meg volt győződve arról, hogy a színésznek olyan betegsége van, amit ő maga még nem vett észre (‘Álomvilág’).

Sok neves sztár vendégeskedett a sorozatban a 100 epizód alatt, beleértve az Oscar-díjas Mira Sorvinót és Joel Greyt, az Emmy-díjas Sela Wardot, Cynthia Nixon-t, John Larroquette-et, Zeljko Ivaneket és Charles S. Duttont, olyan zenészeket, mint Dave Matthews, LL Cool J, Brandy vagy Fred Durst, és beleértve David Morse-t is, aki Emmy-jelölést kapott a House-béli szerepéért. Más vendégszereplők: Ron Livingston, Anne Dudek, Carmen Electra, Julie Warner, Greg Grunberg, Chi McBride, Samantha Mathis, Lori Petty, Michael Michele, Jason Lewis, Kurtwood Smith és Dominic Purcell A SZÖKÉSBŐL, és John Cho, aki Kal Penn-nel játszott együtt a Harold és Kumar-filmekben.”

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .