Új design

Tádáá! Íme a meglepetés. Sok száz ember sok éves munkájának gyümölcse. Mivel még új a dolog, ezért felmerülhetnek problémák, ezt legyetek szívesek hozzászólás formájában jelezni ennél a bejegyzésnél. Emellett pedig várjuk az általános véleményeket, benyomásokat (az “ez tök szar”, meg “én jobbat tudtam volna csinálni” megjegyzésektől kíméljetek). Persze, ha valakinek nem tetszik a színe vagy valamelyik betűtípus, azt leírhatja, az ilyen véleményekre kíváncsiak vagyunk. Ha olyat tapasztaltok, hogy elcsúszik az oldal vagy egymásra csúsznak a szövegek vagy bármi is rendellenes, akkor szóljatok, és megpróbáljuk kijavítani.

A külső mellett pár technikai újdonság is van:

 • A bejegyzésekben azok a szavak, melyekkel azonos nevű címke is van, linkekké változtak. Így azokra rákattintva megtaláljátok az ahhoz a névhez (címkéhez) tartozó összes bejegyzést.
 • A címkék ezentúl a bejegyzések alján találhatók, (csak az egy-bejegyzés nézetben).
 • A bejegyzések alján a címkéken kívül még megtaláljátok a kapcsolódó bejegyzéseket is.
 • A fejlécben a váltakozó képekre kattintva az aktuálisan látszódó szereplőhöz tartozó összes bejegyzést megtaláljátok.
 • A társoldalaknál, ha a balra mutató nyíl jobb oldalához viszitek az egeret, akkor előjönnek a nem látszódó társoldalak, ugyanígy a jobbra mutató nyíl bal oldala esetén.
 • A következő epizódnál ha a visszaszámláló fölé viszitek az egeret, megtudhatjátok, milyen dátumhoz számol vissza.
 • Az ÖCSI-t és a többi csevegő bejegyzést az oldalsávban a Kategóriáknál a “csevegő”-re kattintva érhetitek el.
 • Opera böngészőben csak úgy működik az oldal, hogy F12-t nyomsz és ne legyen bepipálva a “JavaScript engedélyezése”.

Csatlakozás a társalgáshoz

15 hozzászólás

 1. Elősször is szeretném meggköszönni, hogy vagytok és hogy csináljátok az oldalt. Bár még szokatlan az új design, szerintem nagyon igényes lett.

  Ha már lehetőség van rá akkor bővebben is véleményeznék. Szupernek találom, hogy az oldal tetején láthatjuk a visszazámlálókat. Méltó, helyükre kerültek.
  A menüsor áttekinthető és jól szervezett, de picit zavaró, hogy dupla akkora (széltében), mint eddig, így a fő információk túlságosan balra tolódnak.

  Az olvasást kicsit nehezebbé teszi a betűk jelenlegi színe és mérete. Én például szemüveges vagyok és sajnos azt vettem észre, hogy nehezebben és kevesebb ideig tudom olvasni a fanfick-eket és hosszabb híreket. A címszavak félkövér betűivel nincs gond, de a normál betűk sajnos nekem egy pár perc után összefolynak. Talán ha jobban elválna a színük a háttértől, akkor könnyebb lenne.

  Kicsit sajnálom, hogy a kis csevegő alulra került, de a lényeg, hogy van és megtaláljuk.

  Végül szeretném mégegyszer megköszönni a folyamatos munkátokat, amit a mi érdekünkben végeztek! Összességében csak gratulálni tudok!

  Így tovább! És mégegyszer köszönöm!

 2. Szeretném én is megköszönni.
  Elsősorban Nektek, hogy éltetitek az oldalt. Hihetetlen micsoda közösség formálódott több mint két év alatt. És épp ezért fontos megemlítenem Ágit, aki a rendszeres frissítés mellett összekovácsolta a bandát. 🙂 Szerintem mindannyian tudjuk, hogy Ő itt a kulcsfigura, nélküle nem merném kijelenteni, hogy ez Magyarország valódi House fanlapja.

  Amit tudok hozzáteszek a laphoz, most épp design fronton. Szóval itt vagyok ám, csak picit eltűntem a háttérben… :-)) Ha bármi ötletetek lenne oldalfejlesztésre, feltétlenül írjátok meg. Gondolok itt a pluginokra, de természetesen a dizájn apró változtatásaira is. Nem tudom meddig lesz fönnt ez a kinézet, de morfio barátom munkáit nagyon szeretem, jó volna a következőt tőle megrendelni. 🙂

 3. Én szeretném megköszönni anyukámnak, az ügynökömnek…. Ja nem 😛
  Megköszönöm mindenkinek aki dolgozik az oldalért, fantasztikus, hogy más elfoglaltságotok mellé még ezt is bevállaljátok. Igazán profi minden, a hírek villámgyorsan megjelennek, a szervezés is király.
  Nekem bejön az új design, mondjuk szeretem is a változatosságot 🙂 Építő kritikát egyelőre nem tudok írni, bár már ma úgy éreztem, hogy hozzászoktam, nem vagyok elveszve. Talán annyi, hogy most még zavaró, hogy a kis csevegő annyira lent található, de ha így marad azt is megszokjuk biztosan 😉 Többen írták a betűket, nekem nem tűnt még fel, de ha ennyi embert zavar, akkor biztos van benne valami.

  Még egyszer gratula és köszönet az oldalért 😉

 4. Gratula! Szép lett az oldal, egészen profi lett a design, a kódoló előtt meg le a kalappal! 😉

  Ötlet: a tartalmi rész lehetne sokkal kontrasztosabb (nem szürke háttéren szörke betűk), pl.: világosabb háttér vagy sötétebb betűk.

 5. Sziasztok! 😉

  Hát, az új design-ról… Sejtettem, hogy ez lesz a meglepi, de azt nem, hogy először milyen elveszett leszek itt. Hirtelen nekem is az jutott eszembe, hogy hát igen – szokni kell! De most már jó pár perce nézegetem és kezdek mindent megtalálni. 🙂 Azt hiszem nem lesz ezzel gond! 😉 Idővel úgy megszokjuk, hogy amikor jön majd az újabb csere, akkor már ez fog hiányozni, de ez szerintem természetes.
  Ági, Csokiparány köszönjük a munkátokat és ezt a meglepit!!! Egyre jobban tetszik! 😉
  Szenzációs lett és gratulálok! 😉

 6. király lett az új dizájn!! 😀 😀 Azt hittem jobban rámentek a snakes on a cane dologra, de ez így is nagyon jó! 😀
  Nekem a legszokatlanabb ez a világos szín, meg hogy minden jobb oldalra csúszik a dupla menüoszlop miatt.
  Az ff-ek hol vannak? Kicsit furcsa, hogy nincsenek ott fent, egy kattintással megtaláltam őket 😛 de mindjárt böngészek, biztos megtalálom :p

  Sosem lehet elégszer megköszönni, de mi azért megpróbáljuk, úgyhogy: Köszönjük szépen a House rajongók népes tábora nevében, hogy csináljátok a honlapot! 😀 😀

 7. Először is,én is szeretném nagyon megköszönni,hogy van ez az oldal,és csináljátok!Nagyon jó lett az új dizájn,nekem tetszik,csak szokni kell.Még egyszer köszönöm!!!!!!!!

 8. Jó ez az új dizájn, kicsit féltem, hogy majd nagyon szokatlan lesz, és nem fogok tudni eligazodni, de szerencsére első perctől kezdve megtaláltam mindent, és kezdem egyre inkább megszokni 🙂 Nekem csak annyi a problémám, hogy nem tudok szavazni.
  Én is leírom, hogy köszi, hogy csináljátok ezt az oldalt, és nagyon naprakészek vagytok, és hogy mindenkinek mindenben segítetek 🙂

 9. A véleményem leírtam a csevegőbe, még annyi, hogy sajnos telefonról (ahogy most, vagy esténként szoktam lenni) sajnos a hozzászólásokar, bejegyzéseket úgy jelez, hogy egy mondat kb 10 sort foglal el, így nehéz olvasni. Ezt leszámítva nagyon igényes, és jó! ( a telefon böngészője safari)

 10. Ahanyszor hozzaszolast irok, bar elkuldi a hozzaszolast, de azt irja ki hogy HTTP 500 Internal Server Error. Nem tudom ezen lehet-e segiteni.

 11. Hú, sokmindent elmondtatok előttem, de hát úgy kell nekem, mért nem jöttem előbb…
  Naszóval.
  1.: Először idegenkedtem az új dizájntól, nem csak szokatlan volt, de olyan “szürke” is, tehát olyan semmilyen. Aztán elkezdtem megkedvelni, és rájöttem, hogy nagyon menő 😛 És különösen tetszik a kék benne.
  2.: Én mindig is mindent amit akartam, a bal oldali sávból választottam ki a régi dizájn alatt, szóval engem kifejezetten nem zavar a bal oldali menüsor. Persze meg tudom érteni azokat, akiknek ez szokatlanabb.
  3.: Problémám ugyanaz az egy, mint Krisztinek: nem tudok szavazni.
  4.: Hálánk, jobb ha tudjátok, örökké üldözni fog titeket az oldal fenn- és karbantartásáért! Ha ti nem vagytok, mi sem találkozunk így sokan sosem. ^^
  5.: Ööö.. igen, ennyi.
  🙂

 12. nah srácok. kicsit későn írok de…
  internet explorerben hibátlan az oldal, én viszont operát használok és ott semmilyen bejegyzést a főoldalon kívűl nem hajlandó betölteni.betölti a fölső címsort, de a hírekből egy betűt sem.

  Lécci orvosoljátok.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..