TV Guide a 6. évadról

Aki csak a tv2-n követi a sorozatot, illetve aki csakúgy nem akarja lelőni magának a 6. évad elejét, az ne kattintson… sehova az interneten, de főleg ebben a bejegyzésben ne!
A többiek számára viszont a cikk fordítása a folytatásban van.

Újraegyesülés a “Doktor House”-ban

A házas dokik újra egy csapatban a munkahelyen is
Dr. Gregory House eredeti teamje újraegyesül, “de ez nem olyan egyszerű és meghitt, amilyennek látszik” – mondja Katie Jacobs, a sorozat executive producere arról, hogy Dr. Cameron (Jennifer Morrison) és Dr. Chase (Jesse Spencer) visszakapják régi állásukat Foreman (Omar Epps) mellett két évnyi külön osztályokon töltött idő után. David Shore elmondta, hogy “A 6. évadot azzal a ritkán előforduló szituációval kezdjük, hogy House nincs ott a kórházban.” A szeptember 21-i premierben a pszichiátriai intézetben lesz. “Szóval Foreman irányítja a diagnosztikai osztályt. Ezzel megteremtve számunkra a lehetőséget, hogy összehozzuk Cameront, Chase-t és Foremant, hogy meglássuk, hogyan tudnak House nélkül dolgozni.”

“Doktor House” – új arc: Andre Braugher”

Braugher szerint Laurie “nem is lehetett volna ennél barátságosabb, még ha a szerepe szerint agyamra is ment.”
A rajongók imádták Andre Braugher gyilkosokhoz és pszichopatákhoz való heves, rendíthetetlen hozzáállását mint Frank Pembleton detektív a “Gyilkos utcák”-ban. Most viszont egy még nagyobb esettel kell szembenéznie: Dr. Gregory House totál őrült üzemmódban. A sorozat kétórás évadpremierében House (Hugh Laurie) egy elmegyógy-intézetben van, próbál kigyógyulni a hallucinációkból, amik az előző évad végén kezdődtek. Braugher Dr. Nolant alakítja, House agyturkászát. Ez egy olyan szerep, ami talán ijesztő lehet egy színész számára, de nem Braughernek. “Érdekes volt, mert nem nézem a sorozatot, szóval nem tudtam House misztikus voltáról” – mondja. De hamar szembesült vele. “Ebben az epizódban House egy vadember, abszolúte irritáló, de segítségre van szüksége” – mondja Braugher, aki konzultált pszichiáterekkel, hogy felkészüljön a szerepre. “Mindegyikük azt mondta, hogy az ilyen betegek mint House a legdühítőbbek. Mindig emlékeztetni kell magadat, hogy ‘Ő beteg – ez esetben depressziós, és Vicodin-függő – és kezelni kell’.”
Bár Dr. Nolan csak a “Doktor House” évadpremierjében tűnik fel, Braughert még látni fogjuk a TNT új sorozatában, a “Men of a Certain Age“-ben. Az egyórás vígjátéksorozatban Ray Romano és Scott Bakula
is játszik: két negyvenes férfi, legjobb barátok, együtt a középkor felé. Braugher egy túlsúlyos autókereskedőt alakít, három gyerek apja. Érdekes módon ez az első igazi vígjáték-szerep a “Gyilkos utcák” veteránjának. “Elég nagy váltás. Itt senkit nem lőnek vagy rohannak le, és a könnyeket itt maximum csalódottság és nem düh miatt ejtik.” Nem is beszélve a nevetéstől kicsorduló könnyekről, amik Romanónak köszönhetők. “Ray küldött nekünk ‘Men of a Certain Age’-es pólókat. Azt gondoltam, ‘Milyen kedves’. Aztán megláttam mellette az üzenetet, miszerint ‘Ha elkaszálják a sorozatot, ezeket a pólókat kérem vissza’. – Írta David Hochman

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..