TCA interjú – Lisa Edelstein

SPOILERES, Lisa a 6×14-ről és a 6×17-ről beszél. Semmi konkrét, de azért mégis…

» Tudni szeretném, milyen az, hogyha Hugh rendez.
Még nem kezdtük el.
De már bejelentették a sajtónak, szóval beszélhetek róla. *nevet* De az ő epizódját… ezen a héten kezdjük forgatni. Hamarosan. De még nem kezdtük el.
» Milyen lesz?
Már nagyon várom. Szeretem az olyan férfit, aki megmondja, mit tegyek.

» És mi a helyzet a Huddyval? Mi folyik a Huddy körül?
Öm… öm… ezt még nem árulhatom el.
» De… de még nem mondtál le róluk, ugye?
Nem, nem… Szerintem egy nőnek meg kell ragadnia több választási lehetőségét is az életében. És nem hiszem, hogy csak várakoznia kéne valakire, aki… Ez olyan, mint mikor valaki le akar feküdni a másikkal, de a másik nem akarja, aztán az a másik meggondolja magát, de aztán már az a valaki már mással fekszik le.

» Az emberek nem szeretik Lucast.
Igen?
» Csak egy elterelő hadműveletnek vélik.
Lehet, hogy az is. Még fiatal, aranyos. Szóval, miért ne lehetne egy elterelő hadművelete egy ideig?

» Az talán nem nagy spoiler, ha elárulod, hogy: Cuddy mennyire lesz meztelen a 14. részben?
Öm… Cuddy… Be kellett jelentenem a stábnak, hogy ez egy picit fura nekem. Az, hogy ennyi ideje ismerem őket, és, hogy olyan mértékben vetkőzzek le, amilyen mértékben levetkőztem az egyik jelenetben. És a stáb – mert nagyszerű emberek – ténylegesen csak a kamerájukba néztek, és nem mellé. És így csak a kamera képét látták, ami csak egy részletet mutatott.
» Ez érdekes.
Igen. Úriemberek voltak.
» Jó volt azon az epizódon dolgozni?
Nagyon jól éreztem magam. Napi 16 órát dolgoztam… olyan régóta dolgozom együtt ezekkel az emberekkel, hogy jó érzés volt, hogy én adom meg a hangulatát a forgatásnak. És jól szórakoztunk, és élveztük, amit csináltunk. Ez nem olyan volt, mintha egy új munkahelyen kellett volna helytállnom. Olyan emberek voltak körülöttem, akiket már régóta ismerek, és bízom bennük. Fantasztikus volt. Nagyszerű, hogy ezt megcsinálhattam.

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..