Szörnyek az űrlények ellen fotók

Kijött pár új kép a Monsters vs. Aliens-ből (Szörnyek az űrlények ellen). Tudjátok, ez az a film, amiben Hugh is szinkronizál, másfél hónap múlva az itthoni mozikban is láthatjuk, méghozzá 3D-ben!

A többi kép és a kísérőszöveg a folytatásban.

Miután a kaliforniai Susan Murphyt eltalálja egy meteor, tele űrtrutyival, 15 méter és 21 centisre nő és ráragasztják a “szörny” kifejezést és a Ginormica nevet. A katonaság akcióba kezd: elkapják és bezárják őt egy titkos katonai bázisra. Az egész világ megtudja, hogy a katonaság már évek óta szörnyeket gyűjt be. Ebben a csapatban benne van a briliáns, bogárfejű Csótány professzor; a macsó, félig emberszabású majom, félig hal: A Hiányzó Láncszem; a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B; és a 100 méter magas lárva, Bogaraszaurusz. Egyszercsak véget ér a fogságuk, mikor egy rejtélyes földönkívüli robot száll le a Földön és elkezdi leigázni az országot.
Utolsó lehetőségként W. R. Monger százados vezérlete alatt (az Elnök kétségbeesett parancsára) a szörnyek csipet-csapata támadásba lendül az űrlények ellen, és megmenti a világot a pusztulástól.

A képekre kattintva extra nagy felbontásban, a galériánkban pedig közepes felbontásban tekinthetitek meg a fotókat.

További fotók: AllMegaStar.com

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..