Mivel bejelentették, hogy véget ér a Doktor House, a színészek kénytelenek új munka után nézni. Persze nem kell őket sajnálni, egy ilyen sorozat után özönlenek feléjük a felkérések. Nem tudom, hogy egy ilyen felkérés találta-e most meg Peter Jacobsont vagy az ügynöke intézte el neki a castingot. A lényeg, hogy a Dr. Taubot alakító színész a Ray Donovan c. pilotban* kapott egy több epizódos mellékszerepet.
A sorozat a Showtime kábelcsatornán megy majd (tehát egy évadban 13, 50 perces epizód van, merészebb történetvezetéssel) – ha berendelik a tesztvetítések után. A sorozatról eddig annyit tudni, hogy a címszereplő, Ray Donovan (Liev Schreiber) a Los Angeles-iek problémamegoldója, csak a saját családja gondjaival nem tud mit kezdeni. Peter pedig Lee Drexlert alakítja, aki Ray “mocskos szájú seftelője” és a főszereplőt Mr. Fixitnek (“Megjavít”) hívja és minden alkalommal igénybe veszi a szolgáltatásait, amikor a seftelő kliensei problémába ütköznek.

[Deadline]

* pilot = egy sorozat első része, ami alapján berendeli a csatorna a többi epizódot

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..