Olivia az Emmy-előbulin

Tudjátok, vasárnap lesz az Emmy-díjak kiosztása (szorítsunk Hughnak és a sorozatnak), és ez alkalomból az Entertainment Weekly tartott egy előbulit, hogy összegyűjtse az Emmy-jelölteket, és interjút készíthessen velük. (Így egyszerűbb, mint mindegyikkel külön időpontot egyeztetni, nemde?)

A “House”-bagázst Olivia Wilde képviselte, íme az interjú (SPOILERES):

» Mi a helyzet?
Olivia: Minden okés. Most volt a “House” (6×01-02) premierje. Izgalmas volt.
» Hallottam róla.
Olivia: Nagyon király volt!
» A rajongók is ott voltak, meg minden?
Olivia: Igen, volt ott egy csomó rajongó és megtöltötték a Cinerama-t. És nagyszerű volt látni House-t ezen a hatalmas vásznon. Tök jó volt.

/Innentől SPOILERES/

» A rajongók nem kiabálták be, hogy “Bú”, mikor látták, hogy House olyasvalakivel szexel, aki nem Cuddy?
Olivia: *nevet* Érzem, ahogy felforr az agyuk mérgükben.
» *nevet*
Olivia: Nem, igazából azt hitték, hogy Cuddy az akcentussal. (Franka Potente német származású)
» *nevet*
Olivia: Nem, valójában szerintem mindenkinek tetszett az egész. Jó volt. Érdekes.

» Öm, eddig milyen az évad?
Olivia: Eddig jó.
» Csomó dráma: hallottam, hogy néhányan felmondanak, néhányan visszajönnek, kirúgják őket…
Olivia: Igen. Senkinek nincs biztonságban az állása ebben az évben.
» Tizenhármas ösztöndíja nemsokára lejár. /nem tudom, hogy az ösztöndíj-e a megfelelő szó rá, de, szóval… értitek/ Erről megkérdeztem David Shore-t is…
Olivia: És mit mondott? Mit mondott?
» Azt mondta, hogy “Igen, megvolt a hároméves ösztöndíjuk, és majd valahogy foglalkozunk ezzel.”
Olivia: Igen, ez a jó az egészben, hogy (az íróknak) meg kell találni az érdekes módját annak, hogy kezeljék ezeket a dolgokat. De emellett épp haldoklom is, szóval…
» Szóval, szerinted melyik fog hamarabb eljönni?
Olivia: Nem tudom. Még most se tudom megmondani. Nagyszerű dolog, hogy a karakterem bárhol kiköthet…
» …nők és férfiak mellett egyaránt…
Olivia: *nevet* Igen, pontosan. Nem tudni, mi lesz vele: megy vagy meghal, férfiak vagy nők, állással vagy állás nélkül, drogokkal vagy drogok nélkül… Bármi lehet.

» A karaktered nagyon megosztja a rajongókat – erről már beszélgettünk korábban is. Gondolod, hogy azok alapján a részek alapján, amit eddig leforgattatok, meg fog változni? A rajongók szimpatikusabbnak fogják őt találni?
Olivia: Igen. Szerintem igen. De, tudod, nem bánom, hogy megosztó személyiség. Ezt igazából bóknak veszem; hogy az emberek valamit is éreznek iránta. Inkább vagy szeressenek vagy utáljanak, minthogy vegyesen vélekedjenek róla. Szerintem ebben az évben a rajongók együtt tudnak majd érezni Tizenhármassal, miközben azért küzd, hogy egészséges életet éljen, és… – most próbálok úgy beszélni, hogy ne áruljak el semmit. Csak öm… próbál majd felelőségteljesebb döntéseket hozni, mint azt a múltban tette. És nagyon nehéz dolgokkal kell szembenéznie. És szerintem az emberek szimpatikusnak fogják őt tartani, amiért ilyenekkel küzd, és amiért közben ilyen erősnek mutatja magát. Szóval… nem tudom. Pusztán azért nem tennék ilyeneket (mármint a karaktere), hogy a rajongók megszeressenek. De azt remélem, hogy a nézők élvezni fogják a történéseket, mégha utálják is őt. Remélem, hogy tetszeni fog nekik az évad.

» Chase és Cameron most ismét tagja lett a teamnek, veletek dolgoznak. Milyen Jesse-vel és Jenniferrel együtt játszani?
Olivia: Nagyszerű. A kezdetektől fogva befogadóak voltak. Ez annyira jó. Imádom őket. Ennél kedvesebbek és barátságosak már nem is lehetnének. Nagyon szerencsés vagyok. Ez lehetne rosszabb is.

» Utolsó kérdés: Hugh. Mit gondolsz az esélyeiről vasárnap (az Emmy-átadón)?
Olivia: Szerintem Hugh a világ minden díját megérdemli.
» Nem ezt kérdeztem. Azt kérdeztem, hogy mik az esélyei, hogy ő kapja meg?
Olivia: Szerintem hatalmas esélye van rá. Százalékot nem tudok mondani, de szerintem nagy esélye van.
» Szerintem ez az ő éve.
Olivia: Én… én múlt évben is úgy gondoltam, hogy az az ő éve. De, tudod mit mondok? A múlt évi Emmy-átadó nem volt jó /az írósztrájk miatt nem voltak “rendes” sorozatok, ill. nem tudtak mindent beleadni a csonka évad miatt/. Szóval örülök, hogy nem akkor volt a hatalmas győzelmünk, és nem akkor volt Hugh hatalmas győzelme. Szerintem idén nagyszerű lesz a házigazda (Neil Patrick Harris), és jó lesz az egész átadó. És szerintem nagyszerű lenne Hughnak és a sorozatnak, ha nyerne, de Hugh… egyszerűen csak… fenomenális. Természetesen. Én vagyok a legnagyobb rajongója.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..