Olivia a Nylon Magazine-ban

Olivia Wilde szerepel a Nylon Magazine “A televízió uralja a nemzetet” című speciális kiadásában.
A folytatásban a cikk fordítását találhatjátok meg, a galériában pedig a szkennelt változatot.

OLIVIA WILDE DOKTOR HOUSE, FOX
Visszatérő sorozat
Nem könnyű Dr. Gregory Housenak dolgozni. A Doktor House harmadik évadában kirúgta a munkatársait, így három üres helyet kreálva a szereplőgárdában. A negyedik évadban 40 potenciális színészt vonultattak fel, hogy betöltsék ezeket a helyeket. A képernyőn House elég gyorsan kiritkította az orvosokat, a kulisszák mögött viszont a producerek még a színészeknek se árulták el, ki megy és ki marad. Olivia Wilde mindvégig nem tudta, hogy kiadják-e az útját vagy sem, de látva a 24 éves lány macskaszerű szépségét, szerintem elkerülhetetlen volt, hogy maradjon. “Mindannyian tudtuk, hogy akár ki is rúghatnak az epizód végére.” − mondja Wilde, miközben kioson egy rövidke szünetre a forgatásról. “Szóval ez azt jelenti, hogy mindig talpon voltunk és olvastuk a forgatókönyvet és próbáltunk pozitívak maradni és jól szórakozni, miközben a félelmetes valóságban nem voltunk bebiztosítva a sorozatban.”
Most viszont Wilde állandó szereplő 13-ként. Ő egy fiatal és annyira rejtélyes orvos, hogy House állítása szerint még a nevét se tudja. “Szeretem a karakteremben, hogy ennyire kiszámíthatatlan. Minden forgatókönyv meglepett 13-at illetően: a titkai, a fejlődése, a kapcsolatai.” − mondja Wilde. És jobbára többet tud 13-ról, mint mi. “Tényleg hagyják (az írók), hogy eldönthesd, hogy milyen embernek gondolod magad. Az emberek állandóan kérdezgetnek engem, − mondja − de én is együtt várom velük a fejleményeket.”

Írta Kate Williams, fényképezte Lauren Dukoff
Stylist: Michelle Lane, Haj: Richard Collins, Smink: Spencer Barnes (Chanel Too-t használt)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..