Nyári TCA – videók

Frissítés: Készen vannak a fordítások.

A TCA (amerikai Tévés Kritikusok Szövetsége) minden télen és nyáron megrendez egy nagy sajtókonferenciát a különböző tévécsatornáknak. Minden csatornának van egy (néha két) napja, amikor a szereplők, készítők (SPOILERES) interjúkat adnak. A Fox csatorna augusztus 6-án és 7-én volt, az interjúk már meg is érkeztek:

Hugh Laurie

Ennek a fordítása plusz a többi videó fordítása:

» Vendégszereplők?
Hugh: Igen, valójában most fejeztük be… Nem, nem! Még van egy napunk James Earl Jonesszal. Lehet-e ennél jobb? Maga egy vendégszereplőt akar, én meg James Earl Jonest adom önnek. Ez nem rossz, nemde?
Hugh: Az elején próbálom visszafogni a zsenialitásomat, de aztán kitörök.

» Olyan jól van megírva, és a szereplők is…
Hugh: Hát, köszönöm, köszönöm. Én… Tudja… egy csomóan keményen dolgoznak a sorozaton és… remélem, hogy ők büszkék rá. Én tuti, az vagyok. Nagyszerű dolog ebben benne lenni.

Hugh Laurie, Olivia Wilde

Hugh Laurie: A… az évad első epizódja kétórás lesz. És igen, az egész egy pszichiátriai kórházban játszódik, ami egy elég sötét közeg. Habár… van ott sok nevetés is. Van nevetés.
Olivia Wilde: House-t épp szétesőben látjuk. A pszichiátriai osztályon van, most ő a páciens. És a beosztottjai ottmaradtak nélküle, vezető nélkül. És… mi mind jó orvosok vagyunk, de ő a briliáns elme, ő tud a szabályoktól eltekinteni és helyesen gondolkodni.

David Shore

» Kezdjünk rögtön bele…
David Shore: Jó.
» Cuddy és House: A rajongók kicsit csalódtak, hogy a fináléban kiderült, hogy igazából nem is szexeltek…
David: Ezt… ezt a tényt meg fogom védeni valamennyire. Nem… nem igazán tehettem azt meg, hogy kiállok mindenki elé, és azt mondom, hogy “Figyi, ez nem is fog megtörténni, ne jöjjetek annyira izgalomba!” De azért azt gondolom, hogy ez egy reális történés volt. Wilson ki is mondta a fináléban, azt hiszem, hogy House ezzel azt fogalmazta meg magában, amit valójában szeretne: hogy ő meg Cuddy együtt legyen. Szóval szerintem ez nagyon fontos annak ellenére, hogy nem történt meg. Egy képet ad arról, hogy mi van House fejében. Szerintem ez fontos.
» És ez milyen hatással lesz House és Cuddy kapcsolatára?
David: Nos, egy kicsit visszalépünk egy kicsit. Nem fogjuk figyelmen kívül hagyni. Hiszen megtörtént. Mármint a bejelentés megtörtént, House kikiáltotta a dolgot a galérián. És Cuddy minden bizonnyal sejt valamit. Végül valahol ki fognak lyukadni, de az évad eleje még arról fog szólni, hogy House megpróbáljon kijózanodni. Most erre törekszik. És nem sikerül neki teljesen, de maga a törekvés is hatalmas előrelépés számunkra.

» Cameron és Chase: Tudja, már beszélgetünk arról korábban, hogy többet fognak szerepelni. Ez hogyan fog megvalósulni ebben az évadban?
David: Mi… tulajdonképpen. Nos, mikor House eltűnik, elmegy… A kétórás epizód tényleg két-három hónapot ölel át abban az intézetben. Próbálunk… próbálunk hűek maradni a valósághoz. Próbálunk ahhoz hűek maradni, hogy milyen az, mikor valaki meg akar gyógyulni. Mentálisan és érzelmileg is. De végül ez nem sikerül neki. Aztán visszajövünk az intézetbe… mármint a kórházba, a Princeton-Plainsboróba. És House-nak az elején nincs orvosi engedélye, de azért belefolyik az esetekbe. És mindennek következtében szerintem a Chase és Cameron rajongók örülni fognak, hogy hogyan vonjuk be kettejüket a teambe, ha csak ideiglenesen is.

» És… Foreman és Tizenhármas: Foreman lesz a főnök egy ideig. Ez okoz majd némi feszültséget közte és Tizenhármas között?
David: Igen, igen.
» Lesz valami olyasmi, hogy mondjuk Foreman áthelyezteti őt vagy ilyesmi?
David: Ennél többet tényleg nem mondhatok, csak annyit, hogy lesz köztük feszültség.

» És más érdekes vendégszereplő? Tudom, hogy ott lesz James Earl Jones, ez tök jó.
David: Igen. Most forgatjuk a 4. részt és eddig volt Franka Potente és André Braugher a kétórás epizódban. Szóval eddig nagyon jó színészeink voltak. És nagyon izgatottak vagyunk James Earl Jones miatt.

Robert Sean Leonard és Lisa Edelstein

» Épp most beszéltem David Shore-ral…
Lisa Edelstein: Mit mondott?
» Minden Titkok Őrzőjével. Azt mondta, hogy visszalépés lesz Cuddy és House kapcsolatában. Reakciók?
Lisa: Számomra semmi nem visszalépés. Ami a szemeim mögött történik, tartalmazza az összes választ.
» A maga reakciója?
Robert Sean Leonard: Be kell vennem valami gyógyszert, kicsit hányingerem van. A reakcióm arra, hogy eltávolodik Cuddy-tól? Szerintem ez okos lépés. És bölcs. Szerintem nagyon unalmas az a szál. Úgy tűnik a rajongók nem fogadták valami jól.
Lisa: *hüledezik*
Robert: Szóval a helyében én is eltávolodnék Cuddy-tól.
» A rajongók eléggé kiakadtak, hogy kamu volt a szex.
Lisa: Kamu volt. De ez egyúttal azt jelenti, hogy még lehet valódi szex is. És az lesz az első. Hányszor fordulhat elő, hogy kétszer veszted el a szüzességedet? Ez itt a kérdés.
» Jó.
Robert: Igen, be kell vennem egy gyógyszert.
Lisa *nevet*

» Mi vár Wilsonra ebben az évadban? Ideje már, hogy elfelejtse Ambert, és legyen valami igazi szerelme. Nem így gondolja?
Robert: Igen, igen. Én… én nem tudom, mi vár a karakteremre ebben az évadban. Nem mondják el nekem.
Lisa: Nem mondják el nekünk.
Robert: Nyilvánvalóan önnek se mondják el.
Lisa: Magának többet mondanak, mint nekünk.
Robert: Valószínűleg.
Lisa: Ami azt illeti, többet tudok meg öntől, mint a főnökömtől.

» *nevet* Beszélgessünk a Princeton-Plainsboro Kórház körüli kavargásokról: House nincs ott, új főnök van… Ez hogyan változtatja meg a dolgokat? Foreman a főnök. Ez nem vezethet jóra.
Lisa: Ez érdekes, mert ő is kicsit bunkó.
Robert: Szerintem… Igen, igen. Eddig nem mennek jól a dolgok…
Lisa: Igen.
Robert: Mármint akörül, hogy Foreman a főnök.
Lisa: Igen. De kíváncsi vagyok, hogy fognak… Hogy végül minden visszaáll-e a régi állapotba vagy ezután minden kissé más lesz.

Olivia Wilde

» Foreman és Tizenhármas szilárd talajon állnak az évad elején?
Olivia Wilde: Szerintem senki nem áll szilárd talajon az elején, mert House nincsen ott. Eddig ő tartotta a biztonsági hálót alattuk. És most nem. Szóval mi azért küzdünk, hogy összetartsuk a dolgokat. És úgy gondolom, hogy a sorozat egyik fő témája az volt, hogy vajon tudunk-e House nélkül dolgozni. Hogy jó orvosok tudnak-e lenni House nélkül? És mindegy, mennyire intelligensek, a diagnosztikai osztály pusztán emiatt a zseni miatt jöhetett létre. Szóval… nehéz összetartani az egészet. De szórakoztató, ahogyan ezt megpróbálják.

» Tizenhármas hároméves munkaideje ebben az évadban jár le. Nem kíváncsi arra, hogy mi lesz vele?
Olivia: Nos, van ennél súlyosabb gondja is. Azt hiszem, szerencsés lenne, ha elég sokáig élhetne ahhoz, hogy a további karrierjére gondolhasson. Majd meglátjuk. Mármint… soha nem lehet tudni. Nem lehet tudni, mi lesz vele.

» Fura lesz neki, hogy barátja lett a főnöke?
Olivia: De persze, hogy fura lesz. Ezt el sem tudom képzelni. Mármint, el tudom képzelni: forgattam egy filmet a férjemmel, ő volt a rendező. És ez megváltoztatja a dolgokat, a kommunikációt; nem beszélhetsz úgy a főnököddel, ahogy a barátoddal. Figyelembe kell venned a hierarchiát, ami azért van, hogy minden gördülékenyen működhessen. Szóval ez mindig bonyolult helyzet, de… ők mind jó orvosok és nagyon keményen próbálkoznak.

Csatlakozás a társalgáshoz

6 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..