Nyári TCA 2010 – David Shore interjú #2

Interjú David Shore-ral, a sorozat készítőjével, fordítással:

» Kétórás évadnyitót kapunk?
Most nem. Az múlt évben volt, és eléggé kiégtünk benne. Nagyon büszke voltam arra az epizódra, de nem, csak egyórás lesz idén. Kicsit másmilyen, mint múlt évben, amikor House a padlón volt, intézetben. Furán hangzik, de idén hosszabb időt fogunk átölelni ezzel az egy résszel. Meg akarjuk mutatni, hogy milyen az a kapcsolat – úgy általában a House-Cuddy kapcsolat.

» Mennyi idő telik el a történetben, mikor visszatér a sorozat?
20 perc.
» Tényleg?
Szó szerint. Alapjában véve közvetlenül azután vesszük fel a fonalat, amit az évadzáró végén láthattunk.
» Elkaphatjuk majd őket in flagranti, vagy hogy szokták mondani…?
Nagyjából igen. Az első epizód arról fog szólni, hogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Ezt akarjuk megmutatni. Meg akarjuk mutatni a kapcsolatuk elejét. Ez egy kritikus időszak – nem akarjuk, hogy ezek az események kamera nélkül teljenek el.

» Most, hogy végre-végre esélyt adnak ennek a kapcsolatnak, nem érzi úgy, mintha egy másik sorozatot írna?
Nem, nem érzem. És szerintem ez fontos, mert könnyű átesni a ló túloldalára.

» Pár hete olyan paparazzi-képek láttak napvilágot, amelyeken Hugh és Lisa Edelstein jelenetet forgatnak és jól elvannak egymással. Olvastam valahol, hogy lehet, hogy nem minden az, aminek látszik ezeken a fotókon.
Igen, azok a képek mutatják azt, amiről az előző kérdés szólt – ami miatt aggódom kicsit. Azok a képek azt feltételezik, hogy pusztán egy szerelmes gerlepárról van szó és, hogy ők teljesen más karakterekké válnak. House még mindig az a bunkó, aki mindig is volt. Cuddy is az, aki mindig is volt. Soha nem lesznek felhőtlenül szerelmesek.

» Mit tud elmondani Amber Tamblyn karakteréről?
Ő egy orvostanhallgató. Valószínűleg szakmailag nem áll készen [arra, amit House csinál], de egy briliáns elme. Nincs sok tapasztalata a való világgal, szóval az nagyon szórakoztató, hogy hogyan szembesül a való világgal – tekintve, hogy Dr. House való világa elég… ijesztő tud lenni. De ő… az a kérdés, hogy [Amber Tamblyn karaktere] képes lesz-e kompromisszumot hozni.
» Mivel valójában még nem is orvos, a team ill. Cuddy mit szól ehhez?
Hát… bárki konzultálhat House-szal. Szóval csak azt lehet behatárolni, hogy [a csaj] milyen procedúrákat csinálhat meg. De felügyelet alatt csinálhatja, szóval… minden rendben lesz.
» Lesz bármi szerelmi szála? Chase most szabad.
Chase most szabad, de… Chase elég jól ellesz idén. Lesz pár kapcsolata.

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..