Meglepő történetek a 6. évadban is

Gondolom az még nem számít spoilernek, hogy sok meglepő történetszálra számíthatunk a következő évadban is, de, hogy mik lesznek azok, azt csak a folytatásban árulja el nekünk David Shore, a sorozat executive producere. SPOILERES

Mi fög történnie House-szal (Hugh Laurie) ebben az évadban? Vajon megint ő vezeti majd a teamet? House és Cudda (Lisa Edelstein) vajon lemennek vízszintesbe a való életben is?

Mit fog jelenteni House hiánya Chase, Cameron és Foreman (Jesse Spencer, Jennifer Morrison és Omar Epps) számára? És mi a fenéért kellett House-nak levágatnia a haját?

Megkérdeztük a “Doktor House” készítőjét, David Shore-t a 6. évadról, és ő elárult pár szaftos részletet, amin lehet csámcsogni. Viszont a doki új frizurájáról sajnos nem esett szó.

» Mennyi időt ölel át ez a kétórás epizód a sorozatban?
David Shore: Ez az epizód House néhány intézetben töltött hónapjáról szól majd.

» Cameron és Chase visszatérnek a régi állásukba?
DS: Visszatérnek, bizonyos értelemben. Nem akartuk, hogy nyilvánosságra kerüljön ez az információ, de már kikerült. A kétórás epizód után muszáj volt kicsit összekuszálnunk a teamet és mókázni velük egy kicsit. Pár epizód erejéig az előtérbe kerülnek. És eddig élvezzük, amit ezzel a két karakterrel csináltunk az évadban.

» Foreman veszi át a team vezetését?
DS: Egy bizonyos szinten igen. De, mint mindent, próbáljuk ezt is komplikálni kicsit.

» Lesz némi feszültség Foreman és Tizenhármas (Olivia Wilde) között? Szakítanak?
DS: Ebben akár biztosak is lehetnek: Nincs olyan, hogy a feszültség következmény nélkül elmúlik.

» Ez az egész hogyan hat House Cuddy-val való kapcsolatára? Feltételezem, hogy lesz némi konfrontáció kettejük között. Fognak foglalkozni ezzel a témával?
DS: Igen, fogunk. Elterjedt az interneten, hogy House és Cuddy kapcsolata a háttérbe kerül, de ez szerintem a túlságos leegyszerűsítése a dolognak
Elsődlegesen azzal foglalkozunk az évad elején, hogy House próbál megváltozni, és, hogy megtud-e vagy meg akar-e változni. Alapvetően még ugyanarról a karakterről van szó, mint eddig, de egyúttal jobbá akarja tenni az életét. És ő a nehezebb utat választja ehhez.
Nem akartuk rögtön belevinni őt egy kapcsolatba, mihelyst kijött az intézetből. Azt akartuk, hogy foglalkozzon a mentális egészségével egy kicsit. House próbál érettebbé válni. És gyakrabban nem sikerül ez neki, mint igen.

» Amber (Anne Dudek) visszatér még?
DS: Nem.

[TV Guide]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Hála az égnek, hogy többet nem látjuk Anne Dudeket!!! Nincs többé Amber. 😀 😛 Na, ennek nagyon örülök!

    A többi hírt meg szerintem már ismerjük.

    Ági, véletlenül elírtad Cuddy nevét – Cudda lett belőle. 🙁 (Rögtön ott, ahol először szóbakerül a neve.)

    Köszönjük a fordítást! 😉

  2. azért lett rövid a haja,mert borzasztóan kopaszodik fölül.Így szokták levágni .figyeljétek meg,hogy mostmár mindig ilyen rövid lesz a haja.
    Zizounak is ilyen volt.mostmár teljesen kopasz:))DE azért még mindig jó pasi:)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..