Még visszatér!

SPOILER

Természetesen mindkét (szerintem) legnagyobb amerikai tévéújság írt a hírről, illetve már a GG-s interjúkból is megtudhattuk, hogy Jen Morrison vissza fog térni még a 6. évad vége előtt.

William Keck cikke a TVGuide-ból, január 18.

Jennifer Morrison a “House”-ba való visszatéréséről

Senki sem tudja pontosan megmondani, Jennifer Morrison mennyi időre tér vissza a “Doktor House”-ba Dr. Cameronként – talán azért, mert még ők maguk sem tudják. “Láthatják őt az évad vége előtt, és majd következő évadban kitaláljuk, ez az évad meddig fog tartani” – mondta Katie Jacobs, executive producer.

Jennifer – aki a vörösszőnyegen Luis Antonio, puerto ricói tervező ruhájában vonult fel (ami egy karácsonyi ajándék volt a barátjától) – a visszatéréséről elmondta, hogy “egy kellemes meglepetés volt. Abszolúte megértettem, mikor (a producerek) közölték velem, hogy nem tervezik továbbvinni ezt a karaktert, szóval, ha valami más ajánlatot kapok, akkor elfogadhatom. Azt gondolom ebből is, hogy minden okkal történik. A sorozat mindig egy otthont fog jelenteni számomra. Mindig ott akarok lenni, ahol szükség van rám.”

Kolléganője, Lisa Edelstein – aki Dr. Cuddyt alakítja – nem is lehetne ennél boldogabb. “Imádom Jennifert” – mondja. “Nagyon szomorú volt látni, hogy elmegy, szóval most nagyon várom, hogy visszajöjjön.”

Szóval Cameron vajon merre volt és miért jön vissza? “Egy másik kórházban dolgozott” – mondta Jacobs. “Bizonyos dolgok még nyitva maradtak Chase-szel (Jesse Spencer), szóval visszajön, hogy ezt megfelelően le tudják zárni. Hogy jó vagy rossz vége lesz, azt nem mondom el.”

David Shore, a sorozat készítője figyelmezteti a rajongókat: “Más lesz a kapcsolat közte és Chase között, mert ő közben elment.”

[TVGuide]

Michael Ausiello cikke, január 18.

Ez talán nem kárpótolja teljes mértékben a Cameron hirtelen távozása miatt kiakadt House-rajongókat, de talán valamit enyhíthet fájdalmukon: Jennifer Morrison közelgő visszatérése – elmondása szerint – lezárást adhat a karakterének és a nézőknek.

“A nézők megkapják azt az információt, amire kíváncsiak voltak” – mondta a színésznő, aki nem árulta el visszatérésének pontos időtartamát és időpontját. Csak annyit mondott, hogy egy “igazán agyafúrt epizódban” lesz.

A meglepő távozása körülményei miatt Morrison már alig várja, hogy tisztázza, a távozása nem az ő döntése volt. “Imádom a sorozatot, és imádom Cameront” – mondja. “Semmilyen körülmények között nem döntenék úgy, hogy elmegyek.”

Hát akkor, mi történt? Erre azt válaszolta, hogy David Shore és Katie Jacobs, executive producer “odajöttek hozzám, mikor közeledtünk a 8. epizód forgatásához – ebben volt a távozásom – és azt mondták, hogy ‘Errefelé tart a sorozat, és kiírunk téged.’ És nagyon kedvesen közölték, hogy ‘Akartuk, hogy tisztában légy ezzel, hogy tudd, hogy más dolgok felé is nyithatsz.’ Én csak ennyit tudok, más ok nem volt.”

Nemsokkal ezután a lehetőség kopogtatott Morrison ajtaján: Beválogatták “A Csodatevő” Broadwayes újraélesztésébe. És “kábé ugyanakkor Shore-nak és Jacobsnak felötlött, hogy valami lezárást kéne csinálni Cameron történetének. Szóval a színdarab készítői átszervezték a próbákat, hogy forgathassak a sorozatban,”

És mit hoz a jövő a darab után – ami minimum a tavasz végéig műsoron lesz? Bár Morrisont továbbra is köti szerződés a “House”-hoz a következő évadban, de “Nem hiszem, hogy tervezik, hogy teljesen visszahozzanak” – vallja be. “Ez nem azt jelenti, hogy pár epizódra nem jövök vissza, de azt igen, hogy nem leszek állandó szereplő a következő évadban.”

Természetesen erre a hat évre való visszatekintés keserédes számára. De úgy tűnik, inkább édes mint keserű. “A ‘Doktor House’-ban dolgozni a leghihetetlenebb áldás, amit el tudok képzelni” – mondja. “A leghihetetlenebb emberekkel és a leghihetetlenebb karakterben dolgozhattam. De tiszteletben kell tartanom a producerek elképzeléseit a történet menetével kapcsolatban.”

[Ausiello Files]

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. Khm. Hat mar maga az egesz fooldalra kitett sztori is spoiler, akkor is ha lattam a 6×08-at.

    Szerk.: Koszi, igy mar elmult az spoiler veszely. 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..