Lopott idő – trailer

Olivia WildeOlivia Wilde egyik legújabb filmjében Rachel Salast, Justin Timberlake karakterének anyját alakítja. Eredetileg I’m.Mortal, majd Now volt a címe, végül In Time lett. A film eddigi előzetesei (egy magyar feliratos) és leírása:

Andrew Niccol Lopott idő (In Time) című sci-fijének új, magyar feliratos előzetese végre megvilágítja, pontosan mit is jelentett a szinopszisban, hogy a gazdagok a film jövőbeli világában örök életet vásárolhatnak maguknak, a szegényeknek azonban küzdeniük kell érte. Mint kiderül, az öregedés génjét sikerült kikapcsolniuk a tudósoknak, így mindenki huszonöt évesnek látszik, azonban ekkor le is jár az emberek ideje, és a szegények csak akkor élhetnek tovább, ha kemény munkával további éveket vásárolnak maguknak.
Justin Timberlake figurája valamiképpen rengeteg időre tesz szert, de úgy tűnik, az anyját (Olivia Wilde) már nem tudja megmenteni. Némiképp homályos okból elrabolja Amanda Seyfriedet, de látható, hogy Cillian Murphy és a Mad Men-ből ismert Vincent Kartheiser ezt nem fogja tűrni. A Lopott idő október 27-én kerül a magyar mozikba.

[origo]

A filmről a Filmbuzin
Forgatási képek

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..