Lisa-interjú – 6×14

Greg Yaitanes már többször is elhintette Twitteren, hogy a 14. epizódban sok-sok Cuddy lesz. Az Entertainment Weekly újságírója, Michael Ausiello interjút készített Lisa Edelsteinnel, melyben sok minden kiderül az ominózus részről:

Sokáig tartott, de azt gyanítom, megérte várni rá: a House írói megadják Lisa Edelstein Cuddyjának a saját speciális epizódját, mely február 8-án kerül adásba. (Ez két héttel a szülinapom előtt van. Csak véletlen? Szerintem nem.) És ez alkalomból elbeszélgettem vele telefonon, és nem csak a karakter érzelmeiről volt szó (meztelenség!), ill. a nem túl népszerű szerelméről (Lucas!) és a Huddy jövőjéről (ő is szorít nekik!) és még sok más egyébről. Mint mindig, most sem okozott csalódást.

» Ha jól értem ez a február 8-i epizód olyan lesz, mint Cuddy egy napja, ugye?
Igen. Ami érdekes benne, az az, hogy betekintést nyerhetünk abba a világába, ami akkor van, mikor nem látjuk őt, a kórházon kívül. Amikor House azt teszi, amit tesz. Láthatunk mindent, amivel foglalkozik, és jobban megérthetjük, honnan jött.

» Már korábban is volt nagyobb szereped egy-egy epizódban. Ez miben más?
Minden második mondat az enyém. *nevet*

» Most van az epizód második forgatási napja. Még nem fáradtál el?
Elég fárasztó, de az ilyen epizódok nem túl gyakoriak, szóval nagyon élvezem. *nevet* Nagyon jó móka. Imádom a munkámal. Azért is jó, mert kicsit jobban ki tudom venni a részemet az epizódban: megtudhatjuk, a karakterem honnan jött, mik történnek, és, ha valamelyik párbeszéddel gondom van, akkor kicsit beleszólhatok, hogy hogyan írjuk át.

» Hogyan tudtad meg, hogy lesz ez az epizód?
Egy pár hete szereztem róla tudomást. Azt mondták, hogy “Egy nagy Cuddy-epizód lesz nemsokára!”. Én meg csak legyintettem, hogy “Rendben!”, mert nem mindig tudom, hogy ez mit is jelent. Néha azt, hogy lesz majd négy jelenetem. *nevet* Vagy azt, hogy le kell vennem a ruháimat.

» Vagy csókolóznod kell Hugh Laurie-val.
*nevet*Ami azt illeti, ebben a részben minden előbb említett meg fog történni. Lesz némi szexuális aktus, némi (nem teljes) meztelenség. Tommy Moran, az író azt mondta, nem tudta ezt elképzelni anélkül, hogy ne kelljen zuhanyoznom az epizódban.

» A Huddy-rajongók bánatára – úgy hallottam – Lucas és nem House lesz az, akivel zuhanyozni fogsz.
Tudod, mindannyiunknak át kell esnünk olyan dolgokon, amiken az életben is. És szerintem Cuddy próbál olyan kapcsolatot létesíteni, ami normálisnak nevezhető. Már én is csináltam ilyet (a való életben). Nem működött. De azért meg kell próbálnod. Nem tudom, hogy az íróknak mik a tervei Cuddyval és Lucasszal, de a saját tapasztalatomból tudom, hogy, mikor nem túl jó az ízlésed a férfiak terén, akkor azt gondolod, hogy “Ó, oké, na ez az a fickó, akivel mások szívesen randiznának. Akkor ez biztos jó lesz majd nekem is.”

» Van más is, ami ezenkívül Lucashoz vonzza?
Nagy cucca van.

» És emiatt imádok veled interjút készíteni.
De tényleg nagy cucca van. *nevet*

» De ez nem tart örökké. Az újdonság varázsa hamar elvész.
Ez igaz. Az újdonság varázsa hamar elvész. De aztán megcsináltatod a vaginádat (“vaginafiatalítás”) és tovább lépsz. *nevet* Hála az égnek, hogy nem kamera előtt csináljuk ezt az interjút.

» A többi szereplő máshogy kezel ezen a héten? Visznek neked kávét?
Reggelente kézzel mosatom ki velük az alsóneműmet. Nincs időm ilyenekre. Szöveget kell tanulnom, emberek! Nem, valójában Hugh csodálatos volt eddig. Hozott nekem egy csokor virágot egy “gratulálok”-kártyával. És az egyik producer, Greg Yaitanes ugyanezt tette. Nagyon édesek voltak. Jó érzés volt. Nagyon izgatott vagyok az egész miatt. Imádom, hogy megadják nekem a lehetőséget, hogy így játszhassak és kicsit megmozgassam a játszó-izmaimat.

» Megízlelheted azt, hogy Hugh-nak mekkora mennyiségű munkát kell kiállnia hétről-hétre.
Mindig is tudtam, hogy Hugh mennyit dolgozik minden héten. Hétfő hajnali 4-kor felkelsz, 14 órát dolgozol minden nap, és alapjába véve nincs saját életed. De azért jobb, mint egy szénbányában dolgozni. Nem hiszem, hogy Hugh valaha is elfelejtené, mekkora szerencséje van, én tuti, nem felejtem el.

» És most jöjjön az állandó Huddy-kérdés: Van remény számukra?
Elég szar az időzítésük. Amint House végre felkészült érzelmileg egy kapcsolatra, Cuddy feladta a dolgot. De én szurkolok nekik.

» Mikor majd eljön a napja, hogy tényleg összejönnek, miről tudunk majd beszélgetni?
Ez olyan, mint mikor elveszted a szüzességedet. Azután egyszerűen csak piszkos vagy. *nevet* Piszkos és használt.

[Ausiello Files]

A comment:com bejegyzése

Csatlakozás a társalgáshoz

9 hozzászólás

  1. zsoker, énis… 😀 😀
    “Vagy csókolóznod kell Hugh Laurie-val.
    *nevet*Ami azt illeti, ebben a részben minden előbb említett meg fog történni. ”

    jippp, jipp, jipp! 😀 😀 😀 😀 😀

  2. Fan így van, s nem azt mondja, hogy most ilyen nem fog történni, hanem, hogy a többi dolog előbb… 🙂 Reménykedünk. De Lucast akkor is sajnálom. 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..