Lisa Edelstein a Good Day Houston-ban

Lisa nem csak a Los Angeles-ieket köszöntötte tegnap reggel a televízióban, a texasiak is vele kelhettek, és megtudhattak egyet s mást a “Doktor House” következő epizódjáról. (Többet, mint az LA-ben lakók.)

» Sikeres színésznő – az Ally McBealből, a King of the Hillből (Texas királyai), az Ég velünk, a Mi kell a nőnek és az Oviapu c. filmekből ismerhetjük. Lisa Edelstein itt van velünk ma reggel, hogy Lisa Cuddyról, a sikeres Fox-sorozat, a “Doktor House”-béli szerepéről beszélgessünk. Jó reggelt!
Jó reggelt!
» Először is beszéljünk a karakteredről! Mert annyira erős karakter, és annak is kell lennie, hiszen House-szal kell foglalkoznia nap mint nap.
Ez így van. És szerintem ebben az epizódban megtudhatjuk, hogy mi mással kell még foglalkoznia, miközben vele is foglalkozik. Érdekes lesz.
» Mesélj nekünk az epizódról, mert ebben egy teljesen más nézőpontból figyelhetjük az eseményeket.
Igen. Igen, és ugyanúgy, ahogy a Wilson-epizódban volt, ha láttad… Cuddy nézőpontjából láthatjuk, és együtt kezdjük vele a napot. És vele maradunk egész nap, és épp egy nagyon nehéz napja van. De érdekes látni, hogy az, amit egyébként látni szoktunk a sorozatban, hogyan kapcsolódik Cuddy életéhez.
» Sok különböző karaktert alakítottál a karriered során. Olyanokat, amik nem megszokott, mindennapi karakterek. Mit szeretsz Cuddyban?
Hát, hihetetlen, hogy ilyen hosszú ideig játszhatom egy karaktert. Kellően elmélyülhetek a karakterben. Nagyszerű érzés, hogy David Shore-ral és a többi íróval dolgozhatom együtt. Nagyon tehetségesek. Szóval ez egy szokatlan helyzet nekem ilyen szempontból. Szeretek fura embereket is alakítani, Cuddy nem annyira fura, de még fel kell fedeznie magát. És ebben az epizódban eléggé elmélyülünk benne. Pár jelenetet ruha nélkül forgattam, ami eléggé kínos volt hat év után.
» Az kínos is.
Igen.
» Szóval, számos férfi főszereplővel és erős karakterként dolgoztál. Milyen Hugh Laurie-val dolgozni?
Öö… ő egy nagyszerű fickó. Olyan keményen dolgozik, és ez mindenkit arra késztet, hogy szintén keményen odategye magát. Nagyszerű fickó, és, ami azt illeti, nemrég rendezte az első epizódját. És nagyon izgalmas volt őt a kamera másik oldalán látni, mert olyan jó volt neki, hogy kicsit más a szerepe, és máshogy lehetett kreatív. És csodálatos munkát végzett. Ő egy multitálentum.

» Ez az utazás, egészen a legelső epizódtól mostanáig, egy tévés jelenséggé vált.
Ez nagyon izgalmas. Ez nem olyan, amit valaki betervez az életébe színészként. De olyan, amiben reménykedünk, hogy megtörténik. Nemcsak, hogy egy népszerű sorozat, de egy nagyon jó sorozat is. Nem kínos. Ebben az iparban nagyon könnyen meg tudnak alázni az egész világ előtt.

» Abszolúte. Egy csomó tévésorozat végül a szélesvásznon köt ki. Mikor láthatjuk majd “Doktor House: a film”-et?
Nem tudom. Az nagyon érdekes lenne. Jó mozi lenne belőle. Hi-tech.
» Igen, én tuti fizetnék azért, hogy megnézzem.
Miért ne?
» Nem tudom, hogy mi történhetne másfél óráig.
Szerintem akkor igazán belemerülnénk a dolgokba annyi idő alatt.
» A sorozat hétfőnként megy a Fox-on…
Igen.
» …és egy nagyon király epizód jön nemsokára. Lisa Edelstein, köszönjük, hogy velünk voltál.
Köszi. És szeretném üdvözölni a kis unokahúgaimat: Larissát és Ellát, akik houstonban laknak.
» Oké, köszönjük, hogy itt voltál!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..