Lisa az EOnline!-on

SPOILERes azok számára, akik magyarul követik a sorozatot. Akik itt követték az eddigi spoilereket, azoknak csak némi háttérinfót szolgáltat az interjú a folytatásban.

» Milyen volt a csókjelenet Hugh Laurie-val?
Nagyszerű. Nem panaszkodnék. Remek barátságban vagyunk Hugh-val és ő annyira szuperszexi… Ki ne csókolná meg őt?

» Tudjuk, hogy House és Cuddy hamarosan lefekszenek. Szóval mondd csak, jó volt a szex?
*nevet* Látszólag! Nem leszek meztelen vagy ilyesmi, de eléggé forró jelenet volt.

» Vagy House és Cuddy kapcsolata több mint egy futó kaland?
Nem gondolom, hogy csak ennyi lenne, aztán minden egy csapásra elmúlna. Régóta tart már ez a kapcsolat, még ha nem is cselekedtek. Nem feltétlenül gondolom, hogy ez mindkettejük szempontjából egy kielégítő kapcsolat lesz. De neki bonyolult kapcsolata van a férfiakkal. A zűrös pasikat szereti. Én is ilyen vagyok. Ez egy gyönyörű, bonyolult felnőtt kapcsolat a két karakter között. Dinamikus egyének.

» Van esély arra, hogy ez egy csavar és a Huddy-szex pusztán valamiféle álom vagy hallucináció?
Nos, ebben a sorozatban bármi megtörténhet, nemde?

» Mit tesz a szex a kapcsolatukkal?
Ezt nem árulom el. Majd kiderül.

» Látni fogjuk a fináléban, hogy a kapcsolatuk miképp változik?
Igen.

» Fel tudsz fedni nekünk valamit House és Cuddy háttértörténetéről, amikor először találkoztak, és arról, hogyan kerültek ennyire közel egymáshoz?
Kezdetben House legendás hírű volt az egyetemen, és Cuddy alatta járt. És Cuddy szerintem kissé megszállottja volt House-nak, végül pedig még rendszeres látogatója lett egy olyan órának, amire House is járt. Azt hiszem, House már másodjára járta ki azt a kurzust, és Cuddy azért ment be, hogy megnézze őt magának, mert House pont olyan őrült volt, mint amilyet ő szeret. Egyetértek az ízlésével. Nekem bizonyára nem a legjobb az ízlésem férfiak terén. Nem tudom, hogy az intelligencia és a jóízlés feltétlenül kéz a kézben járnának. Szerintem egy társban azt keressük, ami megoldást adhat valami bonyolult szeletre a múltunkból. És Cuddy számára ez a társ House. Mindig is az volt.

» Hogyan reagálnak a munkatársak arra, hogy Huddy összejön?
Szerintem a többi munkatárs már várta, hogy összejöjjenek. Nem hinném, hogy ez titok lenne. Néha ez magától értetődő, mikor látszik, hogy két ember között ennyire forr a levegő. House még szavakkal is kifejezi ezt a forrást. Állandóan megjegyzéseket tesz Cuddy külsejére, ezzel cukkolja őt mások elött. Mint a kisiskolások. Akár üldözhetné is, vagy húzogathatná a copfjait.

» Cameron nem féltékeny?
Nem hinném, hogy az lenne. Egy része helyesnek találja House és Cuddy kapcsolatát, a másik része pedig mindig is bele lesz esve House-ba. Szóval, ha valaki is féltékeny a másikra, akkor Cuddy az.

» Melyik volt eddig a kedvenc pillanatod a sorozatban?
Szerettem, ahogy összehozták House-t és Cuddy-t. Az tetszett, hogy Cuddy és House is sokat szenvedett, és ez hozta őket össze. Szerintem ezt gyönyörűen írták meg.

» Van bármilyen igazságalapja annak az őrült szóbeszédnek, hogy a végén az ő ikreivel leszel terhes?
*nevet* Ó, igazán? Halvány fogalmam sincs. Erről én nem hallottam semmit. Nem hiszem, hogy jó lenne, ha Cuddy ikrekkel a kezében mászkálna fel-alá a kórházban.

[EOnline!]

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..